Home Teva Tanza wandelsandalen | Waterbestendig & duurzaam

Teva Tanza

Een wandelsandaal die gedragen kan worden wanneer het droog is én wanneer het nat is, dat is de Teva Tanza. Deze sandalen zijn naast een comfortabel voetbed waterbestendig. De bandjes rond de voet drogen snel op. Het Spider Original rubber zorgt voor grip en duurzaamheid.

Teva Tanza kinderen

De Teva Tanza voor kinderen zijn outdoorsandalen met alle kenmerken die een goede wandelsandaal moet hebben: comfortabel, stevig, ondersteunend, stabiel en goed zittend. De kindersandalen zijn te verstellen door de bandjes rond de voeten, wat ervoor zorgt dat de sandalen lekker zitten. Op deze Teva Tanza sandalen voor kinderen kunnen stoere jongens en meisjes urenlang spelen, klimmen en klauteren.

Teva tanza kopen

Wil je ook deze Teva Tanza sandalen kopen, maar ontvang je graag wat advies? Kom dan langs in onze winkels, we helpen je graag! Toch liever online bestellen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice.

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer Teva Tanza wordt toegevoegd aan het assortiment? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en SALE artikelen!

