Home Teva Sanborn sandalen | Ideaal voor strand of zwembad

Teva Sanborn

De Teva Sanborn sandalen zijn de ideale wandelsandalen op vakantie. Je kent het vast wel: de zon straalt haar warme stralen uit en het is zo warm, dat je besluit lekker naar het strand te gaan. Eenmaal aangekomen doe je gauw je schoenen uit, want niemand wordt blij van zand in zijn of haar sokken. Zodra je tenen het zand raken is het rennen geblazen naar een koel stukje, want de zon brandt niet alleen op de mensen, maar ook op het zand. Op zoek naar de ideale oplossing? Dan zijn de Teva Sanborn sandalen de perfecte strandsandalen voor jou! Je kan er een heel eind mee langs de branding lopen, want deze sandalen geven jou extra grip en zijn geschikt voor een oneffen ondergrond. Ook kan je ze gemakkelijk aan- en uittrekken. De waterbestendige polyester bandjes zorgen ervoor dat een plens water uit de zee snel weer opdroogt!
 

Teva Sanborn dames

De Teva Sanborn voor dames zijn ideaal voor de vrouw die houdt van zonnen en zwemmen, maar ook voor andere zonnige activiteiten. Deze sandalen zijn zo comfortabel, dat je vele kilometers ermee kunt lopen en ze van dag tot nacht aan kan hebben.
 

Teva Sanborn kopen

Wil jij Teva Sanborn sandalen kopen? Neem dan een kijkje in onze online schoenenwinkel. Hier vind je diverse Teva sandalen. Koop je favoriete paar Teva Sanborn sandalen online, gemakkelijk besteld en morgen* in huis!

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer Teva Sanborn wordt toegevoegd aan het assortiment? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en SALE artikelen!

