Home Teva Original sandalen | Morgen thuis

Teva Original

De naam zegt het al, de Teva Original is een echte klassieker! De Teva Original sandalen zijn voorzien van een comfortabel EVA voetbed, dat zich vormt naar de voet. Ook zorgt dit voetbed ervoor dat de schokken opgevangen worden.

Teva Original Universal

Een variant op de Original is de Teva Original Universal. Deze outdoorsandalen hebben dezelfde positieve kenmerken als de Teva Original, zoals een comfortabel voetbed en de polyester bandjes. Deze look van Teva is tijdloos! Het verschil tussen de Teva Original en de Teva Original Universal is voorzien van bandjes over de tenen in plaats van een tussen de tenen, wat zorgt voor extra comfort.

Teva Original kopen

Ga jij Teva Original kopen? Bekijk dan onze webshop. Hier vind je bijvoorbeeld de Terra sandalen in het zwart, een kleur die nooit uit de mode raakt en daardoor altijd gedragen kan worden. Bij Ziengs.nl en in onze winkels vind je de scherpste prijzen.

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer Teva Original wordt toegevoegd aan het assortiment? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en SALE artikelen!

