SKECHERS

Bij Ziengs hebben we Skechers voor dames, heren en kinderen. Sinds 1992 is Skechers met haar onderscheidende uitstraling op de schoenenmarkt te vinden. De hoge kwaliteit van de gevarieerde schoenen is te danken aan het uitvoerige productieproces bij Skechers. De sneakers van Skechers staan bekend om hun sportieve en opvallende uiterlijk. De zool is kenmerkend bij de schoenen van Skechers, de zachte en dynamische zool is aangenaam om op te wandelen.

Skechers Energy Lights en Twinkle Toes voor kinderen

De Skechers voor kinderen zijn gemaakt van canvas en zijn over de hele schoen voorzien van vele flitsende details zoals printjes, studs sterren en patronen. Door het gebruik van contrasterende kleuren vallen de Skechers Twinkle Toes sneakers goed op. De stootneus van de Skechers Twinkle Toes schoenen is voorzien van lampjes welke knipperen wanneer er op de schoenen gelopen wordt. Deze Skechers schoenen worden ook wel de Twinkel Toes sneakers genoemd. De meeste Skechers schoenen zijn voorzien van klittenband. 

Memory Foam

In 2014 heeft Skechers het ‘Memory Foam’ geïntroduceerd. Deze schuimlaag wordt ook verwerkt in een traagschuim-matras. De elasticiteit van dit materiaal geeft jouw voeten optimale ondersteuning doordat het langzaam terugkeert in zijn oude vorm. In de Skechers schoenen ondersteunt het Memory Foam de bewegingen optimaal door de druk gedeeltelijk op te vangen. De hippe en sportieve Skechers sneakers zijn ook prima te gebruiken als comfortabele sportschoenen!

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Skechers bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Skechers bestelling al in huis!
