Sioux schoenen

Sioux is een merk dat in 1954 is opgericht door Peter Sapper in Duitsland. Hij had als missie om comfortabele schoenen aan te bieden tegen scherpe prijzen. De schoenen die het merk aanbiedt zijn het beste in te delen onder de comfort schoenen, maar  zijn qua uiterlijk niet te vergelijken met ouderwetse comfortschoenen. Het merk biedt verschillende modellen aan, zoals Chelsea boots, desert boots en mocassins.

Schoenen voor iedere voet

De collectie bestaat uit verschillende modellen voor zowel dames als heren. Van elke schoen is het voetbed uitneembaar zodat de schoenen ook geschikt zijn voor steunzooldragers. Daarnaast bieden de Sioux modellen extra teenvrijheid voor optimaal comfort.

Crêpezolen

Sioux maakt veel gebruik van hun eigen techniek voor het vervaardigen van crêpezolen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van natuurlijk crêpe, wat op een natuurvriendelijke wijze vervaardigd wordt. Deze zolen zijn erg comfortabel en stoer van uiterlijk.

Sioux bij Ziengs

Sioux koop je gemakkelijk en snel bij Ziengs. Er is een uitgebreide collectie van dit merk uitgezocht door onze inkopers. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op, we helpen je graag. Geen moeite met kiezen of een specifiek model op het oog? Koop je schoenen vandaag nog en de kans is groot dat je ze morgen al in huis hebt.

