Home

/

producten

Rieker

Rieker

In 1874 werd middenin het Zwarte Woud, Duitsland, het merk Rieker opgericht door de familie Rieker. Zij maakten oorspronkelijk schoenen voor welvarende Noord-Italianen. Inmiddels produceert het bedrijf schoenen voor alle dames en heren, waarbij veel waarde gehecht wordt aan comfort. Het merk staat dan ook bekend om haar unieke Antistress technologie, wat vermoeide voeten tegengaat. De schoenen van Rieker zijn flexibeler en lichter, waardoor ze zich beter aanpassen op de voeten.

Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie; inmiddels is de vijfde generatie eigenaar van het bedrijf. Er werken nu ruim 20.000 medewerkers voor het merk. Het hoofdkantoor van Rieker is begin jaren 70 verplaatst naar Thayngen, Zwitserland en sindsdien werd ook de productie internationaal uitgebreid.

Rieker schoenen

Bij Rieker vind je schoenen voor dames en heren. Alle schoenen zijn voorzien van de Antistress technologie. Hierdoor zijn de schoenen lichter, soepeler en zijn ze voorzien van schokabsorptie. De Rieker schoenen staan bekend om het optimale draagcomfort en de goede pasvorm.

Ben jij fan van Rieker? Uit onze ervaring blijkt dat veel liefhebbers van Rieker het merk Gabor ook erg fijn vinden. Dit merk heeft vergelijkbare schoenen in het assortiment, met even veel comfort en net zoals de Rieker schoenen, heeft ook Gabor breedtematen.

Rieker schoenen dames

De collectie schoenen van Rieker voor dames is heel breed, zo kan je enkellaarsjes, slipperssandalen of sneakers aanschaffen. Er zijn schoenen die bij een casual outfit horen, maar ook zijn er nette schoenen die goed gedragen kunnen worden als je naar je werk gaat of er netjes uit wil zien. Een aantal Rieker damesschoenen zijn voorzien van details die de schoenen een unieke draai geven, zoals stoere gespjes, een elegant riempje met bewerkingen, een inzet van lak of glitters of een speels structuurtje. Dit maakt de Rieker schoenen voor dames extra speciaal en uniek. Als je liever voor neutrale schoenen of sandalen gaat kun je ook de zwarte of witte collectie bekijken.

Rieker schoenen heren

De collectie schoenen van Rieker voor heren bestaat uit stoere en nette schoenen. Ben jij op zoek naar de nette veterschoen met een wat smal toelopende neus, of juist stoere Rieker herenschoenen met robuuste details? Voor beide smaken kan je terecht bij Ziengs! De Rieker schoenen voor heren zijn voornamelijk veterschoenen, met een paar uitzonderingen daargelaten en er zijn lage schoenen, maar ook schoenen die komen tot de enkel.  

Rieker schoenen kopen

Rieker schoenen kan je kopen bij Ziengs. We verkopen deze geliefde schoenen in onze winkels, maar ook online heb je ze gemakkelijk en snel in huis. Als je je schoenen vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt. Heerlijk toch? Bij ons kan je gemakkelijk je Rieker schoenen kopen.