Replay

REPLAY

Het modemerk Replay richt zich met haar schoenen op volwassenen en kinderen. De Italiaanse oprichter Claudio Buziol heeft het merk in 1978 op de markt gebracht. Tijdens de Wereldkampioenschappen voetbal zag Buziol meerdere malen het woord 'replay' in beeld verschijnen, dit leek hem een geschikte naam voor een kledingmerk. De Italiaanse onderneming heeft inmiddels een gevestigde naam in Europa en opereert nog steeds vanuit het Italiaanse Asolo.

Kinderschoenen Replay bij Ziengs Schoenen

Ziengs Schoenen heeft verschillende kinderschoenen van het merk Replay in haar collectie. De Replay schoenen zijn voorzien van een hoge kwaliteit. De verschillende schoenen van Replay variëren van sportief tot casual, maar zijn altijd trendy. De schoenen van Replay zijn comfortabel en hip en hebben vaak unieke, speelse details.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Replay bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 100 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 22:30 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Replay bestelling al in huis!

