Home

/

producten

Panama Jack

113producten

Panama Jack schoenen

Het merk Panama Jack is ontstaan in 1989 en opgericht door Antonio Vicente. De Panama Jack dames en herenschoenen worden geproduceerd in het Spaanse Elche, een prachtige stad vol palmen en mooie gebouwen. Panama Jack staat voor avontuurlijk, robuust en stoer. Het merk stelt kwaliteit, duurzaamheid en comfort voorop en maakt veel met de hand. Daardoor is er veel oog voor detail.

Panama Jack heren

De collectie Panama Jack heren is perfect voor de stoere en avontuurlijke man. De schoenen zien er niet alleen stoer uit, maar ze zijn ook ideaal om uren op te lopen! Neem bijvoorbeeld de Panama Jack 03, deze schoenen zijn echte classics! De rubberen zolen zijn flexibel, sterk en slipvrij en daardoor perfect voor lange afstanden. Panama Jack boots voor heren zijn een must in de schoenenkast van iedere man!

Panama Jack dames

Niet alleen heren zien er stoer uit met schoenen van Panama Jack, dit geldt ook voor Panama Jack dames! De Panama Jack schoenen voor dames zijn voorzien van een profielzool, natuurlijke kleuren en vaak grove details, wat zorgt voor een robuuste look. Er zijn diverse Panama Jack schoenen te koop bij Ziengs met een hak, wat de damesschoenen elegant maakt. Ook zijn er diverse Panama Jack schoenen voor dames te koop met een warme voering, heerlijk voor koude winters. Daarnaast zijn er in de zomer Panama Jack sandalen te koop voor dames.

Panama Jack schoenen

Binnen de collectie van Ziengs is een grote diversiteit aan Panama Jack schoenen te vinden. De Panama Jack laarzen zijn bijvoorbeeld erg populair! Alle schoenen zijn gemaakt van een bovenmateriaal van leer, wat ervoor zorgt dat de schoenen ademen. Wist je dat er ook Panama Jack kids schoenen te koop zijn? De schoenen voor jongens en meisjes zijn stevig en zorgen voor stabiliteit.

Bijdrage aan de maatschappij
Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige schoenen, draagt Panama Jack ook bij aan de maatschappij. Zo zorgt Panama Jack dat er scholen in India worden gebouwd en dat kinderen in Elche die in een moeilijke situatie zitten, geholpen worden.

Panama Jack Nederland

Het Spaanse merk Panama Jack wordt in Nederland in diverse winkels van Ziengs verkocht. Ook staat de volledige Panama Jack collectie die bij Ziengs Schoenen te koop is, online! Als je eenmaal Panama Jack draagt, wil je niet meer anders door de hoge kwaliteit en fijne pasvorm. Koop je Panama Jack schoenen snel en geniet van heerlijke wandelingen op je comfortabele schoenen!