Nico schoenspanners

Onze Nico schoenspanners zijn onmisbaar wanneer je jouw nieuwe schoenen zo lang mogelijk mooi wil houden. Nico is een Duits merk en produceert verschillende soorten schoenspanners van hoge kwaliteit. Bij Ziengs vind je de beste schoenspanners van beukenhout, schoenspanners van cederhout en kunststof laarzen spanners.

Waarom schoenspanners kopen?

Schoenspanners zijn erg handig om een paar redenen. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw schoenen netjes in vorm blijven. Vooral bij leren schoenen kunnen schoenspanners een uitkomst zijn. Een schoenspanner houdt het leer namelijk op spanning, waardoor loopplooien en scheurtjes voorkomen worden. Ook nemen de houten schoenspanners vocht op. Zo blijven jouw nette herenschoenen of favoriete laarzen in optimale conditie!

Tip: plaats de schoenspanners direct na het dragen in je schoenen, dan zijn deze namelijk nog warm en vormbaar

Nico schoenspanners kopen bij Ziengs

Koop je Nico schoenspanners of laarzenspanners vandaag bij Ziengs. dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt. Mochten ze onverhoopt toch niet bevallen dan kan je ze altijd binnen 30 dagen retourneren. Verwen jezelf en je lievelingsschoenen ook met dit cadeau en bekijk snel ons Nico assortiment!

