Home Meisjes Veterschoenen


Meisjes veterschoenen

Veterschoenen meisjes

Van comfortabele schoenen tot stoere sneakers, veterschoenen voor meisjes zijn er in overvloed. Bij Ziengs kan je in ons assortiment meer dan 80 verschillende veterschoenen vinden. Waar heeft deze schoen zijn naam aan te danken? Je raadt het al, dat komt natuurlijk door de veters! Tot in de 20e eeuw bestonden schoenveters nog niet, toen werden schoenen gesloten met gespen of knopen. Pas op 27 maart 1790 werd de eerste veter genoteerd in een Engels document. Hedendaags worden veters het meeste gebruikt om schoenen te sluiten. Veterschoenen voor meisjes kunnen worden gestrikt met een eenvoudige knoop, die ook weer simpel los te maken is.

Veterschoenen meisjes wit 

Bij Ziengs vind je meer dan 40 witte veterschoenen voor meisjes. Vooral meisjes sneakers van onder andere Muyters en New Balance staan op je te wachten. Maar waarom nou juist in de kleur wit? Deze kleur geeft de outfit van je kinderen een fris randje en het is dé trend van het moment. Daarnaast kan je witte veterschoenen voor meisjes met veel verschillende, zeg maar gerust, alle outfits combineren!

Veterschoenen meisjes blauw

Ook staan er een aantal blauwe veterschoenen voor meisjes op je te wachten in ons assortiment. Bijvoorbeeld de sportieve sneakers van Nike en Skechers voor de oudere fashion girl, of de leren lopen schoenen van Shoesme voor de kleine spruit. De kleur blauw wordt gezien als de kleur van vertrouwen en betrouwbaarheid, iets wat Ziengs je ook graag mee wil geven bij het dragen van meisjes veterschoenen!

Veterschoenen meisjes kopen

Als je veterschoenen voor meisjes wil kopen is het wel belangrijk dat je een goede keuze maakt voor de groeiende voetjes. Het is bijvoorbeeld handig dat je een schoen kiest met de juiste breedte en teenhoogte. Daarnaast is het ook verstandig te kijken naar de dikte van de zool en of de hiel ook goed aansluit. Ook kan het helpen om sokken aan te trekken die de kinderen normaal ook dragen. Niet te vergeten, het is natuurlijk van belang dat je meisjes de veterschoenen wel mooi vinden voordat je ze gaat kopen!

