Home

/

producten

Meisjes sneakers

177producten

Meisjes sneakers voor de modieuze jonge meid

Meisjes sneakers zijn een absolute must-have voor die jonge fashionista’s die niet kunnen wachten om de wereld te gaan ontdekken! Bij Ziengs begrijpen we maar al te goed dat kinderen graag rennen en spelen, maar dat het ook heel belangrijk voor ze is om er stijlvol uit te zien. Nou, met deze stoere sneakers voor meiden komt dat wel goed!

Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment en shop de perfecte mix van comfort en trendiness. Zoek je één paar schoenen voor je dochter, en twijfel je nog wat voor schoenen dat zouden moeten zijn? Dan zijn meisjes sneakers altijd een topkeuze!

Meisjes sneakers van de beste merken

Bij ons vind je meisjes sneakers van topmerken zoals Skechers, Puma en New Balance. De meisjessneakers van Skechers staan er bijvoorbeeld om bekend supercomfortabel en goed te zijn voor de voet, maar ze zijn ook altijd lekker stijlvol en speels. Voor meiden die graag echt een fashion statement maken en er graag tussenuit springen!

Puma meisjessneakers zijn vooral stoer, minimalistisch en sportief. Ideaal voor actieve meiden die graag comfortabel bewegen, maar die er nog steeds heel modieus bij willen lopen!

De meidensneakers van New Balance zijn ook helemaal hip voor een atletische en trendy look. Met hun dikke zolen combineert dit merk functionaliteit met stijl en kan je dochter er op ieder moment in wegsprinten. Ook leuk voor de chunky trend, die we steeds vaker zijn gaan zien over de jaren.

Voor welke kleur kies jij?

Natuurlijk zijn onze sneakers voor meiden verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat je voor ieder meisje gemakkelijk het perfecte paar shopt. Zwarte meiden sneakers zijn bijvoorbeeld heel stijlvol en veelzijdig, en moeiteloos met elke outfit te combineren. Deze kunnen zowel casual als toch iets chiquer gedragen worden, bijvoorbeeld naar een familiefeestje. Witte meisjes sneakers daarentegen zijn een absolute trend, vooral wanneer de zon weer begint te schijnen! Deze zijn perfect voor een frisse en moderne uitstraling, vooral als je kiest voor een sportief paar.

Heb je een echt meisje-meisje in huis? Voor meisjes die alles het liefst schattig en lief hebben, zijn roze sneakers natuurlijk de droom. Of wat dacht je van regenboogsneakers, in alle kleurtjes die je maar kunt bedenken? Daarin zal ze zeker stralen! Vergeet niet ons hele assortiment te checken, want wie weet welke sneakers het hartje van jouw meisje sneller zullen doen kloppen.

En, ga je voor lage of hoge meisjes sneakers?

Een laatste keuze die je nog moet maken, is of je voor lage of hoge meisjes sneakers gaat. De lage sneakers zijn perfect voor het alledaagse leven en een ontspannen, casual look. Hierin heeft je meisje alle bewegingsvrijheid en kan ze heerlijk rennen, spelen en sporten.

Hoge meisjes sneakers daarentegen bieden extra ondersteuning voor de enkels en voegen wat echte streetstyle toe aan haar outfit. Deze zijn ideaal voor meiden die graag opvallen met stoere looks en die hun eigen unieke stijl willen laten zien. Ook nog eens orthopedisch verantwoord, voor ouders die hun prioriteiten daar toch vooral hebben liggen!

Meisjes sneakers shop je bij Ziengs!

Ja, je leest het goed: meisjes sneakers shop je bij Ziengs! Tussen ons uitgebreide assortiment meidenschoenen zit voor elke meid wel wat wils, van sportschoentjes en trendy instappers voor meisjes, tot kleurrijke eyecatchers.

Als je nog advies nodig hebt, beantwoordt onze klantenservice graag al je vragen. Neem online of telefonisch contact met ons op, of bezoek een van onze vele winkels voor persoonlijke assistentie.

Bestel je voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. En bij een bestelling vanaf € 39,99 is de verzending zelfs gratis! Dus, je weet wat je te doen staat: koop je meisjes sneakers hier!