Home

/

producten

Meisjes slippers

Slippers meisjes

Ben je op zoek naar nieuwe meisjes slippers? Dan ben je bij Ziengs aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 50 soorten slippers voor meisjes in ons assortiment van topmerken als Birkenstock en Ipanema. Slippers die trendy zijn, maar vooral ook comfortabel lopen en de groeiende voetjes genoeg steun bieden. In onze collectie vind je eenvoudige teenslippers in effen kleuren maar ook meisjes slippers met hippe printjes en vrolijke kleuren.      

Teenslippers meisjes

De populairste slippers voor meisjes zijn waarschijnlijk teenslippers. Je trekt ze zo aan en neemt ze makkelijk mee omdat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen. Deze slippers zijn ideaal voor een dagje strand, maar zijn ook handig om mee te nemen naar het zwembad. Zijn jullie van plan om veel te wandelen of draagt jouw kind haar slippers ook tijdens het buiten spelen? Kijk dan eens naar sandalen van het merk Teva. Deze sandaaltjes voor meisjes geven net wat meer steun en stabiliteit aan de voetjes dan teenslippers.  

Ipanema meisjes slippers

Het Braziliaanse merk Ipanema is een van onze populairste merken als het gaat om meisjes slippers. Deze collectie is gebaseerd op het beroemde Ipanema strand in Rio de Janeiro. De slippers van Ipanema hebben een flexibele rubberen zool met een profiel dat beschermt tegen uitglijden op natte ondergronden. De Ipanema slippers voor meisjes zijn er in effen kleuren maar ook in vrolijke kleuren en opvallende printjes.      

Meisjes slippers maat 35

Of je kind nu nog een baby is en maat 20 nodig heeft of al op de middelbare school zit en maat 35 draagt, bij ons heb je altijd keus uit de leukste slippers voor meisjes. Zo heeft Ipanema de My First Ipanema lijn, met daarin slippers vanaf maat 20. Deze slippers hebben een klein bandje om de enkel heen zodat ze goed aan de voetjes blijven zitten. Ook zit er een leuk hartje en een breimotiefje op de bandjes. Voor de meisjes met maat 35 hebben wij veel leuke Birkenstock slippers die er niet alleen leuk uitzien maar ook nog eens heerlijk lopen.             

Slippers voor meisjes

Heb je jouw dochter al blij gemaakt met een nieuw paar meisjes slippers? Neem dan ook eens een kijkje bij onze dames slippers, heren slippers of jongens slippers en haal voor het hele gezin de zomer in huis! Slippers voor je meisjes toch net iets te koud? Neem dan een kijkje bij de meisjes pantoffels, lekker warm en comfortabel. Vandaag bestellen betekent dat je jouw slippers morgen al in huis kan hebben! Mocht je niet tevreden zijn dan is dat geen probleem. Net als bij de slippers voor meisjes hebben we ook voor dames, heren en jongens een ruim assortiment aan trendy slippers. Sla dus snel je slag!