Home

/

producten

Schoenen

236producten

De meisjes schoenen van Ziengs: trendy én comfortabel

De meisjes schoenen van Ziengs zijn altijd zowel trendy als comfortabel! Natuurlijk wil je dat je meisje, hoe klein of groot ze ook is, graag in haar nieuwe schoenen gezien wordt. Daarom vind je bij ons modieuze schoenen voor meiden met de leukste details, voor lieve én stoere looks. Ga je bijvoorbeeld voor een leuk dierenprintje, een model met glitters of juist voor een mooie lakcoating?

Daarnaast staan bij Ziengs de veiligheid en het comfort van onze kinderschoenen altijd voorop. Alle kinderen, dus ook meisjes, hebben de juiste ondersteuning nodig voor hun groeiende voetjes. Daarom zijn al onze schoenen orthopedisch verantwoord en gaat je meisje hierin een mooie toekomst tegemoet. Deze leuke meisjes schoenen zijn dus ook nog eens goed voor de voet!

Schoenen voor meisjes: van sneakers tot booties

Schoenen voor meisjes lopen eigenlijk net zo sterk uiteen als onze damesschoenen: je hebt ze in allerlei soorten, van sneakers tot booties. In onze sportieve meiden sneakers kan je kleine meid heerlijk ravotten, terwijl ze in een paar coole enkellaarsjes helemaal de show steelt.

Zoek je schoenen die makkelijk aan en uit te trekken zijn? Onze klittenbandschoenen voor meisjes zijn dan ideaal, vooral als je zo’n kleine hebt die er helemaal klaar voor is om alles zelf te doen – behalve dan het strikken van haar veters.

Ook voor feestelijke aangelegenheden kun je altijd bij ons terecht. Shop eens onze feestschoenen voor meisjes, waarin ze op ieder moment kan stralen. Feestjes, diners, bruiloften, noem maar op: met de schoenen van Ziengs is jouw meisje er helemaal klaar voor!

Leuke schoenen voor meiden van de hipste merken

Als je leuke schoenen voor meiden zoekt, zit je hier wel goed: Ziengs biedt een uitgebreide selectie van de hipste merken aan! We begrijpen natuurlijk dat stijl belangrijk is, zelfs voor de jongste fashionista’s. Daarom bevat ons assortiment toffe schoentjes die zowel ouders als hun kleine meiden aanspreken. Wat dacht je van Kipling meisjesschoenen, Skechers meidenschoenen, of Muyters of zelfs Dr. Martens voor meisjes? Daarin zal ze zeker de blits maken!

Shoesme in de spotlights

Eén merk kinderschoenen waar wij helemaal fan van zijn, is Shoesme! De Shoesme meisjesschoenen zijn compleet afgestemd op drie verschillende fasen van de ontwikkeling, zodat ze perfect passen bij de voetjes van jouw meisje.

Voor fase 1 heb je de eerste stapschoentjes, die bedoeld zijn voor de allerkleinsten die net hun eerste wankele stapjes willen gaan zetten. In fase 2 hobbelt jouw dreumes al druk van de ene naar de andere kant van de kamer, en in fase 3 is ze al heerlijk bezig met spelen, rennen en ravotten. Zoek jij ook schoenen die de ontwikkeling van je kleine meid op de voet volgen? Kies dan voor de meisjes schoenen van Shoesme.

Niet alleen meisjes schoenen: het hele gezin doet mee!

Als je toch al meisjes schoenen aan het shoppen bent, waarom dan niet meteen voor het hele gezin? Naast onze uitgebreide collectie aan schoenen voor meiden hebben we namelijk ook genoeg schitterende opties voor dames, heren en jongens. Bij ons slaagt iedereen, en dat is wel zo gemakkelijk. Plaats de hele bestelling in één keer en stap straks samen stijlvol de deur uit.

Online meisjes schoenen bestellen doe je bij Ziengs!

Wil je jouw meisjes schoenen gemakkelijk en snel online bestellen? Daarvoor moet je bij Ziengs zijn! Met een druk op de knop zitten de schoenen in je winkelmandje, en voor 22:00 uur besteld is vandaag nog verzonden.

Heb je nog advies nodig over welke schoenen het beste zouden zijn voor de voeten van je kleine meid? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, of kom eens langs in een van onze vele winkels. Dan meten we graag haar voeten voor je op, zodat je nooit tegen het probleem van knellende schoentjes hoeft aan te lopen.

Verzending is bij ons gratis bij een bestelling vanaf € 39,99, dus je weet wat je te doen staat. Bestel jouw meisjes schoenen direct bij Ziengs!