Home

/

producten

Meisjes regenlaarzen

Regenlaarzen meisjes

Regenlaarzen zijn ideaal voor meisjes die het hele jaar door lekker willen buitenspelen. Want wanneer het heeft geregend is het wel zo fijn als de voetjes van je kinderen droog blijven. Daarnaast maak je regenlaarzen iets makkelijker schoon dan gewone laarsjes, dus springen in plassen of ravotten in het zand is geen enkel probleem. Alle regenlaarzen voor meisjes zijn voorzien van vrolijke kleurtjes waardoor het aantrekken een feestje wordt!                

Regenlaarzen meisjes maat 33

In ons assortiment vind je regenlaarzen in allerlei maten, of je meisjes nu maat 18 of al maat 33 hebben. Deze laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber. Dit is de oudste vorm van rubber. Natuurrubber is een zacht, slijtvast en soepel materiaal. Hierdoor zitten de regenlaarzen in ons assortiment prettig aan de kindervoeten en kunnen meisjes er heerlijk mee wandelen of rennen.    

Regenlaarzen meisjes Bergstein

De populairste regenlaarzen voor meisjes op dit moment zijn de laarsjes van Bergstein. Dit merk herken je snel omdat alle Bergstein regenlaarzen hetzelfde model hebben dat in allerlei hippe kleurtjes is uitgebracht. Naast dat ze er leuk uitzien hebben Bergstein laarsjes ook een uitstekende kwaliteit. Zo zijn ze voorzien van een comfortabele binnenzool waarbij het voetbed uitneembaar is. De geribbelde zool voorkomt uitglijden. Op de achterkant van de Bergstein regenlaarzen is een reflecterend stukje aangebracht waardoor meisjes in het donker net iets beter zichtbaar zijn.

Kaplaarzen meisjes

Voor de koudere dagen hebben we bij Ziengs ook gevoerde kaplaarzen voor meisjes in het assortiment. Deze laarsjes van Bergstein zijn voorzien van een warme voering en een elastisch trekkoord aan de bovenkant waardoor ze de voetjes vankinderen heerlijk droog en warm houden. Net als de gewone Bergstein regenlaarzen hebben deze winterse kaplaarzen voor meisjes een geribbelde zool, een reflecterend stukje aan de achterkant en een comfortabele binnenzool met uitneembaar voetbed.      

Regenlaarzen meisjes kopen

Voorkom natte voetjes en vieze schoenen en koop nu een mooi paar meisjes regenlaarzen bij Ziengs! Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt. Twijfel je nog tussen een paar maten of kleuren? Ruilen en retourneren is geen enkel probleem. Tip: om zeker te weten dat je de juiste maat regenlaarsjes gaat kopen is het handig om je meisjes aan het eind van de dag te laten passen wanneer de voetjes een beetje opgezwollen zijn. Zelf ook regenlaarzen nodig? Bekijk het aanbod heren en dames regenlaarzen