Home Meisjes Leren lopen schoenen


Leren lopen schoenen

Babyschoenen meisje

Als je meisje de eerste stapjes heeft gezet is het tijd voor babyschoenen. Thuis is lopen op blote voeten natuurlijk geen enkel probleem, maar zodra je kindje buiten gaat lopen is het fijn wanneer de voetjes worden beschermd. Niet elk schoentje is geschikt om mee te leren lopen. Zo is het erg belangrijk dat de babyschoenen voor je meisje soepel zijn, van natuurlijke materialen zijn gemaakt en genoeg stabiliteit bieden.    

Babyschoenen meisje maat 20

De meeste meisjes die met lopen beginnen zullen babyschoenen nodig hebben in maat 20. Deze maat past bij kindjes tussen de 12 en 15 maanden. Weet je niet zeker welke maat jouw kind nodig heeft? Meet dan een van de voetjes op, als het lukt, door een omtrek te maken van het voetje op een wit A4tje. In onze maatwijzer kan je vervolgens zien welke maat geschikt is. Twijfel je of jouw meisje maat 20 nodig heeft of een andere maat dan kunnen Ziengs medewerkers in de winkel altijd passend advies geven.      

Shoesme babyschoenen meisje

Shoesme is dé specialist in babyschoenen. Het merk weet als geen ander wat groeiende voetjes nodig hebben. Daarom zijn alle Shoesme schoenen voorzien van flexibele zolen die met de voetjes meebuigen en bieden ze de juiste ondersteuning en bescherming. De collectie bestaat uit schoentjes in allerlei kleuren en printjes, altijd ontworpen volgens de laatste trends. Kies je voor Shoesme babyschoenen, dan weet je zeker dat je meisje er fashionable én comfortabel bijloopt.        

Hippe babyschoenen meisje

Lief of sportief, bij Ziengs heb je volop keus in hippe babyschoenen voor meisjes. Ga je voor roze, wit of luipaardprint? De collectie bestaat uit 10 kleuren dus voor elk meisje is er een bijpassend schoentje. Vrijwel alle exemplaren zijn gemaakt van leer. Aangezien leer ademt en met het lopen naar de voeten vormt is dit ideaal voor bewegelijke jongens en meisjes. Neem dus snel een kijkje tussen onze hippe babyschoenen voor meisjes van merken als Shoesme, Falcotto en Timberland en kies jouw favoriet.

Babyschoenen meisje kopen

Ben je er uit welke babyschoenen je voor jouw meisje wilt kopen? Wanneer je twijfelt tussen twee maten is het geen probleem om ze beide te kopen want retourneren vanuit Nederland is kosteloos. Ook ruilen voor een andere maat is uiteraard geen enkel probleem. Koop je nieuwe babyschoenen vandaag nog voor 22:30, dan stapt jouw meisje er morgen al meer rond! 

