Home

/

producten

Meisjes babyschoenen

BABYSCHOENEN VOOR MEISJES

Babyschoenen voor meisjes zien er niet alleen erg schattig uit, ze hebben ook een belangrijke functie. Zo beschermen ze de voetjes van jouw kind tegen kou en bieden ze steun en stabiliteit bij het zetten van de eerste stapjes. Niet voor niets worden babyschoenen ook wel ‘leren lopen schoenen’ genoemd. Met een paar goede babyschoentjes weet je zeker dat jouw meisje veilig de wereld kan ontdekken!    

Wanneer eerste babyschoenen aanschaffen voor je meisje?

Het is niet nodig om je baby direct vanaf de geboorte babyschoenen te laten dragen. Het mag natuurlijk wel, maar de schoentjes zijn dan nog niet noodzakelijk. Sokjes of slofjes zijn dan voldoende om de voetjes warm te houden. Wanneer je meisje voor het eerst een paar stapjes los zet is het belangrijk om te kijken naar schoentjes die de voeten op de juiste manier ondersteunen en beschermen.

Waar moeten goede babyschoentjes aan voldoen?

Bij het kopen van babyschoenen is het goed om te letten op een paar zaken. Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje:

  • Hebben de schoentjes een flexibele zool? Dat de zool met voetjes meebuigt is belangrijk voor een goede afwikkeling van de voet.
  • Zijn de schoenen voorzien van een anti-slip zool? Hiermee voorkom je onnodige valpartijen.
  • Uit welk materiaal bestaan de schoentjes? Wij raden leer aan omdat leer ‘ademt’ en soepel loopt.
  • Zijn de meisjes babyschoenen verstevigd bij hiel? Dit geeft de voetjes in ontwikkeling extra ondersteuning.
  • Zitten de schoentjes niet te strak en zijn de niet te klein? Babyschoenen moeten goed aansluiten maar moeten wel comfortabel zitten. Houd rekening met een groeiruimte van ongeveer 1 centimeter.

Bij Ziengs vind je babyschoenen voor meisjes van maat 17 tot en met maat 24 die aan deze eisen voldoen. Van schattige tot stoere exemplaren en van gevoerde schoentjes tot luchtigere exemplaren. Dat wordt nog lastig kiezen!

Babyslofjes

Wanneer je baby nog niet kan lopen, maar je haar voetjes wel graag warm en beschermd wil houden zijn babyslofjes ideaal. Deze schoentjes zijn gemaakt van zachte materialen en hebben een flexibele zool. Bij Ziengs vind je babyslofjes van Bergstein en Shoesme, dit zijn beide merken die gespecialiseerd zijn in kinderschoenen. Deze leren babyslofjes zitten comfortabel en zijn ademend. Babyslofjes zijn ook erg handig om te dragen op de crèche en worden daarom ook vaak crèche sloffen genoemd.  

Shoesme babyschoenen

In onze ruime collectie schoenen voor meisjes hebben we de leukste babyschoenen verzameld van topmerken als Falcotto, Converse en Shoesme. Bijzonder aan het merk Shoesme is dat dit merk schoentjes ontwerpt die specifiek zijn afgestemd op de ontwikkeling van voetjes in verschillende fases. Van babyslofjes voor de allerkleinsten tot leren lopen schoenen voor de eerste stapjes en loopschoentjes voor de meer geoefende stappers.

Baby meisjesschoenen kopen

Wist je dat de verzending bij Ziengs vanaf € 39,99 gratis is? En mochten de babyschoenen voor jouw meisje niet bevallen, dan kan je altijd binnen 30 dagen retourneren. Heb je een vraag of behoefte aan advies? Onze klantenservice en medewerkers in de winkels helpen je graag verder. Wanneer je jouw babyschoenen vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je jouw bestelling morgen al in huis hebt. Bekijk dus snel onze collectie en kies jouw favoriet!