Home Meisjes


Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Je meisjes komen terug van school en het eerste waar ze over beginnen zijn nieuwe schoenen! Ze hebben super stoere schoenen gezien op de weg terug naar huis. Het tweede wat ze doen is op de tablet zoeken naar die nieuwe schoenen, en jij gaat ze helpen! Samen surfen jullie naar Ziengs en daar zal je ze hebben! De kinderen blij, jij blij en wij blij! Ziengs vindt de veiligheid en comfort van kinderschoenen belangrijk, zo krijgen de kinderen namelijk de juiste ondersteuning bij groeiende voetjes.  Als je nu aan meisjesschoenen denkt, denk je aan Ziengs!

Meisjesschoenen maat 22

Bij Ziengs kan je al meisjesschoenen vinden vanaf maat 22 van merken als Kipling en Bergstein. Van stoere laarzen tot hartveroverende veterboots. Wil je zeker weten of je niet te kleine schoenen koopt voor je kinderen? Sommige kinderen krullen hun tenen als de schoenen te klein zijn. Als je wilt weten of de schoenen nog goed zitten, kan je de binnenzool tegen de onderkant van de voeten houden. Op deze manier weet je zeker of je goed zit met meisjes schoenen van maat 22!

Meisjes warme schoenen

De R zit weer in de maand en dat betekent dat jij en je meisje de warme schoenen voor het najaar weer tevoorschijn moeten halen. Oh wacht! Die zijn nu veel te klein geworden… Gelukkig voor jou komen we bij Ziengs elk seizoen weer met de nieuwste trends en als je ze vandaag voor 22:30 bestelt, heb je morgen al je nieuwe warme schoenen voor meisjes in huis!

Meisjes sneakers

Stoere meisjes sneakers kan je bij Ziengs een heleboel vinden. Bijvoorbeeld de schoenen van Shoesme, deze sneakers zijn voorzien van verscheidene decoratieve details en opvallende kleurtjes. Deze sneakers zijn echt perfect voor de kleine modediva, die sportief en hip de school binnen wil treden. Naast Shoesme kan je bij Ziengs een ruim aanbod van meisjes sneakers vinden, in trendy kleuren of met uitdagende dierenprints.

Meisjes veterboots

Meisjes veterboots zorgen voor een stoere look! Bij Ziengs ben je op het juiste adres, want we hebben meer dan 60 verschillende veterboots voor je klaar liggen. Meisjes boots zijn stevige, stijlvolle schoenen en meestal te vinden in een hoge variant. Door de verscheidene modellen en kleuren kan je de schoenen bij ontzettend veel outfits combineren! De veterboots voor meisjes hebben over het algemeen een optimale pasvorm en bieden de juiste ondersteuning aan kindervoeten.

Meisjes schoenen maat 20

Helemaal verliefd op je dochtertje van pas 12-15 maanden en kan je niet wachten haar super leuk aan te kleden? Bij Ziengs kan je al meisjesschoenen vinden in maat 20! Schattig of stoer, we bieden je een heleboel leuke schoenen aan. Van babyschoenen tot regenlaarzen en warme pantoffels, Ziengs heeft een ruime collectie aan meisjes schoenen met maat 20!

Meisjes schoenen sale

Regelmatig zijn er bij Ziengs meisjesschoenen in de sale, en wie houdt er nou niet van korting? Veterschoenen, meisjes laarzen of sneakers, wees alert want het kan snel weer verschillend zijn! Hou onze website in de gaten, voor je het weet zijn je perfecte meisjes schoenen al in de sale!

