McGregor

MCGREGOR

Het merk McGregor is ontstaan in 1921, toen de Schotse emigrant David Doniger in New York zijn cap-business begon. Doniger was een nazaat van de Schotse McGregor Clan en gebruikte de patronen van de Schotse tartans voor zijn caps. Het concept sloeg aan en na verloop van tijd breide hij het assortiment steeds verder uit. Zo groeide McGregor in de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw uit tot de absolute marktleider in de Amerikaanse sportswear markt. McGregor Fashion Group werd in 1993 opgericht toen het de Europese distributierechten voor het McGregor merk verwierf. Vervolgens kocht de groep in 1997 de eigendomsrechten van het merk wereldwijd in. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met de McGregor Distinction collectie, die zich begeeft op het snijvlak van 'luxe sportswear' en 'tailored wear'. Deze collectie wordt gekenmerkt door Italiaanse stijl en ingetogen luxe. Sinds 2008 brengt McGregor ook regelmatig speciale collecties uit, geïnspireerd op en gerelateerd aan de internationale autosport.

Collectie McGregor bij Ziengs

De McGregor collectie bij Ziengs Schoenen is erg veelzijdig. Zo zijn er sportieve sneakers, casual slippers en chique veterbooties verkrijgbaar. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn voorzien van een comfortabele binnenzool. De McGregor producten kenmerken zich door de opvallende merkopdrukken.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je McGregor bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe McGregor bestelling al in huis!

