Macarena

MACARENA

Het meer dan 40 jaar oude Calzados Laro begon destijds met comfortabele schoenen produceren die voldeden aan de toenmalige mode en trends. Inmiddels zijn de Macarena’s niet meer weg te denken uit Nederland. Waar Ziengs eerder exclusief leverancier was van de bekende Macarena’s zijn ze nu in Nederland verkrijgbaar bij verschillende winkelketens. De nieuwe generatie van de familie Ochoa maakt voor hun ontwerpen gebruik van de nieuwste technologieën en dit combineren ze met hoogopgeleid vakmanschap dat ze al jaren in huis hebben.

Kleurrijke espadrilles

De kleurrijke Macarena’s zijn gemaakt met behulp van 100% natuurlijke jute en maken een steeds groter deel uit van de totale markt dankzij het innovatieve design voor de moderne vrouw zonder het draagcomfort uit het oog te verliezen. Dit komt onder andere door het vakmanschap, de schoenen worden nog steeds met de handen gemaakt. Verder zijn de meeste Macarena’s voorzien van een verstelbaar riempje of een elastieken inzet. De fleurige espadrilles hebben een typische Spaanse uitstraling. De karakteristieke espadrilles van Macarena zijn voorzien van een weefpatroon. Bij Ziengs zijn de Macarena’s verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk hierbij aan verschillende hakhoogtes, plateauzolen, vrolijke en uiteenlopende kleuren en natuurlijk zijn een aantal Macarena’s voorzien van hippe prints.

Hoe vallen de schoenen van Macarena?

De instappers van Macarena vallen smal, daarom is het aan te raden om een maat groter te bestellen!

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Macarena bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 22:30 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Macarena bestelling al in huis!

