Home

/

producten

Lazamani

LAZAMANI

Lazamani is een label van Amani. Het merk Lazamani bestaat sinds 1997. De ontwerpers van Lazamani, Franco Jansen en Miranda Schreiner anticiperen heel goed op de trends waardoor het merk altijd als 1 van de eerste de nieuwste trends in haar collectie heeft. De Lazamani ontwerpen zijn een mix van klassiek met trends, creativiteit en fantasie. Bij Lazamani designs wordt gespeeld met onder andere kleuren, prints, bewerkingen, borduursels, kralen en combinaties van materialen. Lazamani schoenen en tassen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, worden perfect afgewerkt en hebben een goede pasvorm. Ook het prijskaartje van Lazamani is erg aantrekkelijk.

Collectie Lazamani bij Ziengs Schoenen

De Lazamani collectie bij Ziengs Schoenen bestaat vooral uit zomerse varianten. Zo hebben we meerdere sandalen en slippers voor de dames. De slippers zijn stuk voor stuk voorzien van een originele print. Ter decoratie wordt er gebruik gemaakt van textiele bloemen. De slippers zijn gemaakt van leer en hebben een comfortabele binnenzool met een stevige rubberen zool. Kijk ook eens bij de meisjes variant van Lazamani: Lazamani! Met de leukste sandalen en slippers in maat 30 tot en met 36.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Lazamani bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren. Wanneer je vandaag bestelt, dan wordt je bestelling vandaag al verzonden!