Veelgestelde vragen


RETOURNEREN EN RUILEN
Hoe retourneer ik een artikel?
Je kunt jouw artikel retourneren in één van onze Ziengs filialen. Vul het retourformulier in en neem deze samen met jouw kassabon of factuur mee naar een winkel. Vind onder het tabblad ‘vestigingen’ op de homepage een Ziengs winkel bij jou in de buurt. Je kunt jouw bestelling ook retour zenden per post. Vul het bijgevoegde retourformulier in en stuur het artikel in de originele doos naar Ziengs Schoenen, antwoordnummer 191, 9400 VB Assen.
Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn nieuwe artikelen?
De nieuwe artikelen worden verstuurd op het moment dat de retour gezonden artikelen door Ziengs worden ontvangen en goedgekeurd.
Hebben jullie mijn retourzending ontvangen?
In jouw account kun je nakijken of wij jouw retourzending ontvangen hebben. Log in en ga naar ‘Mijn Ziengs’ om bij jouw bestellingen na te kijken of wij de ruiling of retour ontvangen hebben.
Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld retour?
Zodra de retour gezonden artikelen worden goedgekeurd en geaccepteerd door Ziengs zal de retourbetaling in behandeling worden genomen. Retourbetaling vindt plaats binnen 7 werkdagen.
Moet ik verzendkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling?
Voor het retour zenden van een artikel vanuit Nederland naar Ziengs worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Kan ik mijn bestelling ruilen?
Je kunt jouw artikel ruilen voor een andere maat. Als je een ander artikel wenst te ontvangen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen op onze website.
Mogen afgeprijsde artikelen ook geruild of geretourneerd worden?
Ook afgeprijsde artikelen mogen geruild of geretourneerd worden. Bij retourzending ontvang je jouw geld terug.
BESTELLEN
Hoe plaats ik een bestelling bij Ziengs?
Je kunt heel gemakkelijk bestellen bij Ziengs (ook met je tablet of smartphone!). Zoek in de webshop naar het artikel naar keuze, kies jouw maat en plaats deze in jouw winkeltas. Vervolgens doorloop je de stappen in de kassa en wanneer de betaling is geslaagd is je bestelling geplaatst. Je ontvangt een bevestigingsmail om je bestelling te bevestigen.
Hoe weet ik wat de status van de verzending van mijn bestelling is?
In jouw account kun je de meest actuele status van jouw bestelling bekijken. Log in en ga naar het besteloverzicht in ‘Mijn Ziengs’ om de status van jouw bestelling te bekijken.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wij streven te allen tijde naar verzending binnen 1 werkdag (indien er geen andere bezorgdag is gekozen). Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een e-mail met een track&trace code van PostNL waarmee je de bestelling kunt volgen.
BETALEN
Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?
Zodra de retour gezonden artikelen worden goedgekeurd en geaccepteerd door Ziengs zal de retourbetaling in behandeling worden genomen. Retourbetaling vindt plaats binnen 7 werkdagen.
Wat kost het mij om een pakket te laten bezorgen? En wat zijn de kosten als ik het pakket wil retourneren en/of ruilen?
Het verzenden van een bestelling is altijd gratis (in Nederland en Belgie), evenals ruilen en retourneren. Vanuit Belgie zijn ruilingen en het retourneren voor rekening van de consument.
Op welke manieren kan ik betalen?
Bij Ziengs kun je veilig en gemakkelijk betalen met Ideal Internet bankieren of met jouw creditcard. Ook kun je vanuit Belgie veilig betalen via Bancontact Mister Cash. Je kunt ook achteraf betalen met AfterPay.
Kan ik online kroontjes sparen en deze online laten verzilveren?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om online kroontjes te sparen en te verzilveren. Hier wordt aan gewerkt!


