Keds

KEDS

Het iconische silhouet van Keds, de Champion, werd in 1916 geïntroduceerd als Amerika's go-to sneaker. In de loop der tijd is er weinig veranderd aan de canvas schoen met rubberen zool, wat bewijst dat dit de perfecte canvas sneaker is die alle fashion trends van de afgelopen 100 jaar heeft doorstaan. Keds blijft al die jaren haar passie voortzetten: vrouwen laten zijn wie ze willen zijn en laten doen wat ze willen doen. Power vrouwen waaronder Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Taylor Swift droegen allemaal de Champion gympen.

Keds bij Ziengs

De Keds collectie die bij Ziengs Schoenen verkocht wordt bestaat uit een aantal verschillende modellen. Zo hebben wij voor jong en oud natuurlijk de Champion, het iconische lage model van Keds. De Double Decker is een slip-on sneaker met een zool die 2x zo dik is als de rubberen zool van de Champion en Ziengs Schoenen heeft de Triple sneaker. Dit is een Champion Upper, met een zool die 3x zo dik is als de zool van de Champion. Een echte plateauzool dus!

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je Keds schoenen bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Keds bestelling al in huis!

