K-Swiss

K-Swiss

K-Swiss is in 1966 opgericht door de twee broers Art en Ernie Bunner, afkomstig uit Zwitserland. De broers brachten in 1972 de eerste volledig uit leer gemaakte schoenen uit: de K-Swiss Classic. Een hele lange poos waren dit de enige tennisschoenen die op de markt te vinden waren. Tegenwoordig is K-Swiss gevestigd in Californië en een groot producent van sportschoenen, kleding en accessoires.

K-Swiss sneakers

Na de eerste tennisschoenen zijn er tegenwoordig ook casual K-swiss sneakers op de markt gekomen. Door de focus op leer te leggen lopen de sneakers super comfortabel en elk seizoen kom K-Swiss weer met de nieuwste trends! Bij Ziengs kan je dan ook verschillende moderne K-Swiss heren- en dames sneakers vinden.

K-Swiss dames

De sportieve K-Swiss sneakers voor dames zorgen voor een casual en moderne tint bij je outfit. K-Swiss is uitgegroeid tot een van de bekendste merken en komt steeds weer met verassende ontwerpen, zo kan je voor elk seizoen je favoriete paar K-Swiss voor dames uitzoeken.

K-Swiss heren

Met de K-Swiss heren sneakers kan je ook buiten de sportvelden de show stelen! Vroeger maakte de schoen in 1966 zijn debuut op het grote tennistoernooi Wimbledon, vandaag de dag kan jij je comfortabele K-Swiss sneakers voor heren aantrekken bij alle dagelijkse activiteiten.

K-Swiss schoenen

De schoenen van K-Swiss staan voor innovatie, kwaliteit en stijl. Hou jij een beetje van een sportieve look en wil jij buiten de tennisbanen ook op comfortabele sneakers lopen? Kijk dan eens in ons K-Swiss schoenen assortiment!

