Home

/

producten

Jongens sneakers

190producten

Stoere jongens sneakers voor iedere jongen

Heb je nog een paar stoere jongenssneakers nodig voor jouw knul? In de jongensschoenen uit onze collectie voelt hij zich niet alleen op zijn allercoolst, maar kan hij ook eindeloos ravotten of chillen met zijn vrienden. Of hij nu gewoon supercomfortabel wil zijn of een echte trendsetter is, bij Ziens vind je de sneakers die passen bij de stijl en persoonlijkheid van iedere jongen. Ontdek onze jongens sneakers op deze pagina!

De coolste merken jongens sneakers

In ons assortiment vind je de coolste en beste merken jongens sneakers. Zo zijn Shoesme jongenssneakers voor de allerkleinsten niet alleen hartstikke lief én hip, maar hebben ze ook een ergonomische pasvorm die de groei van de voetjes van kleine jongetjes perfect ondersteunt. Bij de jongens sneakers van Skechers staat comfort altijd voorop, en hebben ze opvallende ontwerpen die zeker in de smaak zullen vallen bij jouw knul!

Muyters is een merk dat uitblinkt in klittenbandschoenen voor jongens, die niet alleen hartstikke handig zijn, maar ook altijd goed om de voet blijven zitten – maar ook veterschoenen shop je van dit merk. Tot slot hebben we natuurlijk ook stoere jongens sneakers van Puma, dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en super stijlvolle looks, voor actieve jongens die er ook nog eens trendy uit willen zien.

Sneakers in zijn favoriete kleur

Hoewel bijna elke jongen wel het liefst een paar stoere jongens sneakers heeft, heeft ieder kind natuurlijk zijn eigen smaak en favoriete kleuren. Dus of hij nu van neutrale tinten houdt of graag opvalt, bij Ziengs vind je de sneakers in zijn favoriete kleur!

Witte sneakers zijn niet alleen trendy, maar ook hartstikke veelzijdig. Die passen onder iedere outfit en zien er lekker fris uit, helemaal voor de zomer. Zwarte sneakers daarentegen zijn altijd stoer én tijdloos. Stijlen kunnen variëren van duister en edgy tot eenvoudig en ingetogen.

Voor een eigenzinnige stijl kun je ook denken aan cognac of bruine sneakers. Die stralen warmte uit en zien er fantastisch uit bij een casual kledingstijl. Ze staan super onder blauwe jeans en zijn ideaal voor de dagelijkse (en potentieel modderige) avonturen.

Voor jongens die graag opvallen, zijn blauwe of groene sneakers tot slot een topkeuze! Deze kleuren zijn lekker speels én stoer, perfect voor avontuurlijke jongens.

Voor zomer én winter

Eigenlijk kunnen sneakers voor jongens het hele jaar door wel gedragen worden. Toch zijn er ook sneakers die speciaal voor de zomer of winter bedoeld zijn. Zo zijn onze zomer sneakers lichtgewicht, ademend en dus perfect voor warmere dagen. Onze winter sneakers voor jongens daarentegen zijn heerlijk gevoerd en vaak hoog, zodat ze goed beschermen tegen de kou én een stoere uitstraling hebben.

Lage of hoge jongens sneakers?

Lage sneakers zijn heel geschikt voor dagelijks gebruik, omdat ze supercomfortabel zijn en er eindeloos in gespeeld en gesport kan worden. Ze hebben een casual look en passen bij bijna alle outfits, dus hiermee zit je vrijwel altijd goed! In koudere seizoenen zijn hoge jongens sneakers de ideale keuze. Deze hebben een trendy uitstraling, maar bieden ook vooral veel ondersteuning rondom de enkels. Om lekker mee te klimmen in bomen én in bergen! Zowel lage als hoge sneakers voor jongens shop je bij Ziengs.

Sneakers voor jongens in de sale

Ziengs wil kwaliteit toegankelijk maken. Ontdek daarom onze jongens sneakers in de sale en scoor geweldige deals op topmerken! Profiteer van mooie kortingen en zorg ervoor dat jouw zoon er altijd stijlvol uitziet, zonder dat je het in je portemonnee hoeft te voelen.

Jongens sneakers shop je bij Ziengs!

Yes, jongens sneakers shop je bij Ziengs! Met onze uitgebreide collectie die varieert van stoere Puma’s tot comfortabele Skechers en heel veel andere schoenmerken hebben we voor elke jongen wel wat wils.

Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden, of je nu online shop of juist een van onze fysieke winkels bezoekt. We helpen je altijd graag bij het vinden van de perfecte schoen of het opmeten van de voeten van je zoon!

Bestel voor 22:00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Bovendien is verzending gratis bij bestellingen vanaf € 39,99! Fantastisch toch? Aarzel niet langer en koop jouw volgende paar jongens sneakers bij Ziengs!