Home Jongens


Munich Jongens

KLITTENBANDSCHOENEN JONGENS

Bij Ziengs kan je een heleboel klittenbandschoenen voor jongens vinden van merken als Nike, New Balance en PUMA. Klittenband is in 1941 uitgevonden door de Zwitser Georder de Mestral. Hij kwam hier achter omdat er tijdens de dagelijkse wandelingen met zijn hond, steeds klitten in de vacht kwamen te zitten. Deze kreeg Georder er moeilijk uit en hij zag een mogelijkheid om er een sluitingssysteem van te maken. Men noemt klittenband ook wel Velcro, dat is een combinatie van de Franse woorden velours en crochet, wat fluweel en haakje betekent. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel klittenbandschoenen voor zowel jongens, meisjes, dames en heren

Klittenbandschoenen jongens – sneakers

De meeste klittenbandschoenen voor jongens in ons assortiment zijn sneakers. Van stoere designs met dino print en opvallende kleuren tot de tijdloze strakke effen sneaker. Het makkelijke aan deze schoenen is dat kinderen razendsnel zelf hun schoenen aan en uit kunnen trekken om vervolgens te rennen en vliegen. De sportieve sneakers voor jongens in ons assortiment kan je vinden bij de klittenbandschoenen en zijn al verkrijgbaar vanaf maat 22.   

Klittenbandschoenen jongens kopen

Ben je van plan klittenbandschoenen voor jongens te kopen? Check dan goed of je de juiste maat neemt. Kindervoeten zijn nog in ontwikkeling en zijn dus ook kwetsbaarder dan voeten van volwassenen. Er moet bij de schoenen genoeg groeiruimte aanwezig zijn, bij zomerschoenen is 1 centimeter meestal voldoende. Laat de schoenen ook goed passen door de kinderen, voelt het lekker en zijn er geen pijntjes? Dan kan je de klittenbandschoenen voor jongens kopen!

