Home

/

producten

Jongens gevoerde schoenen

2producten

Gevoerde schoenen jongens

Brrr buiten is het koud en dus is het tijd om een paar gevoerde schoenen voor je jongens uit de kast te trekken. De kans is groot dat de voetjes inmiddels weer zijn gegroeid en dat het dus tijd is voor een paar nieuwe schoenen! Na het spelen buiten worden de gevoerde schoenen uitgetrokken en stapt jouw kind het liefste in warme pantoffels. Bij Ziengs ben je aan het juiste adres, want wij hebben de mooiste gevoerde jongens schoenen vanaf maat 23 in de collectie.        

Gevoerde schoenen jongens cognac

Cognac is dé modekleur van dit seizoen en dat zie je terug in onze collectie gevoerde jongens schoenen.  Van stoere veterboots en boots tot hoge gevoerde sneakers, je vind het allemaal in onze uitgebreide collectie. Timberland, Panama Jack of Muyters, voor welk van deze topmerken kies jij? Alle gevoerde schoenen voor jongens in de kleur cognac zijn gemaakt van leer, daarom zijn ze ademend en kunnen ze goed tegen een stootje.

Gevoerde schoenen jongens kopen

Vandaag je gevoerde jongens schoenen kopen betekent dat je ze morgen al in huis kan hebben! Jouw zoontje kan ze dus morgen al vol trots tonen aan al zijn vriendjes. En nog belangrijker: genieten van heerlijk warme schoenen die comfort en stabiliteit bieden. Twijfel je tussen twee maten? Dan kan je altijd retourneren. En uiteraard is de verzending van je nieuwe gevoerde jongens schoenen altijd gratis vanaf € 39,99!