Home Jongens


Bergstein Jongens

Bergstein laarzen

Een paar Bergstein laarzen voor je kleintje zijn onmisbaar in jullie schoenenkast dit najaar. Waarom? Omdat deze laarsjes gemaakt zijn van de beste materialen, de voetjes van jouw kind op de juiste manier ondersteunen en er heel vrolijk uitzien. Bovendien is voor wat extra veiligheid tijdens de donkere dagen op de hiel van alle Bergstein laarzen een reflecterend randje aangebracht.

Bergstein laarzen geel

Een van de populairste kleuren Bergstein laarzen is geel. Deze kleur staat zowel jongens als meisjes geweldig. Combineer ze met een geel regenjasje of een andere knalkleur en jouw kind maakt de blits op het schoolplein! Bij Ziengs hebben we naast de welbekende regenlaarsjes ook winterboots. Deze laarzen van Bergstein sluiten mooi om de kuit door een elastieken trekkoordje en zijn dankzij de voering heerlijk warm.       

Bergstein laarzen gevoerd

De winter laarzen van Bergstein zijn zacht gevoerd en zijn ideaal voor de koudere dagen. Waar wij met koud weer vaak het liefst met een dekentje op de bank kruipen is de kans groot dat jouw kleintje dat anders ziet. Met de winterboots van Bergstein is dit geen probleem en houden je kids ongeacht de temperaturen warme en droge voetjes.  

Bergstein laarzen sale

Neem, wanneer je ook enthousiast bent geworden over onze Bergstein collectie, zeker een kijkje op de sale pagina. Wie weet staat jouw favoriete model hiertussen en kan je de laarsjes met een mooie korting scoren. Voor 22:30 bestellen betekent dat je jouw pakket morgen al ontvangt. Neem dus snel een kijkje tussen het sale aanbod en scoor die mooie Bergstein laarzen! 

