Home Jongens


Jongensschoenen

JONGENSSCHOENEN

Gave schoenen voor jongens vind je toch echt bij Ziengs. Voor de echte mannetjes vind je bij ons een ruim aanbod aan stoere sneakers of stevige schoenen. Is het strikken van de schoenen nog geen groot succes? Schoenen of sandalen met klittenband kan je ook gewoon in ons assortiment vinden! Jongens willen vaak meteen opvallen bij hun vriendjes met nieuwe schoenen. Neem een kijkje in ons aanbod en kom de meest stoere en hippe jongens schoenen tegen.

Jongensschoenen maat 23

Voor de kleintjes kan je bij Ziengs al jongensschoenen vinden vanaf maat 16, onder andere de regenlaarzen van Bergstein of de stoere sneakers van Timberland. Of je zoontje nou door de plassen springt of zandkastelen gaat bouwen, voor elk seizoen hebben we schoenen voor je klaar staan. Schoenen kopen voor jongens met maat 23 gaat op deze manier super gemakkelijk!

Stoere jongensschoenen

Stoere jongensschoenen met dino print, cognackleurige schoenen of frisse trendy sneakers vind je allemaal bij Ziengs. Echte jongens willen vaak de show stelen door zo stoer mogelijke schoenen te dragen en daarmee overal de aandacht te trekken, zie je het al voor je? “Kijk mij nou, ik heb de mooiste schoenen van de hele school”, met zo’n gedachte loopt je zoontje straks rond als je de perfecte stoere jongens schoenen uitkiest bij Ziengs! Stoere schoenen en toch gemak? Kies voor klittenbandschoenen.

Jongens veterboots

Stevige veterboots voor jongens zijn belangrijk voor de groeiende voetjes. Jongens boots geven de juiste ondersteuning en bescherming die de voeten nodig hebben. Gelukkig ben je hier bij Ziengs op de juiste plek, want bij ons kan je meer dan 110 verschillende jongens veterboots van diverse topmerken als Muyters en Timberland vinden. 

Jongens sneakers

Jongens kunnen bijna niet meer zonder sneakers, tegenwoordig heeft iedereen ze wel. Bij Ziengs kan je een heleboel toffe hoge- en lage sneakers vinden. Onze sneakers bieden extra veel steun en hebben de perfecte pasvorm, ideaal voor groter wordende voetjes! De sneakers van Shoesme zijn hiervoor toonaangevend en ondersteunen kindervoeten vanaf het moment dat je ze strikt. Bof jij even, want een aantal van de Shoesme jongens sneakers zijn exclusief verkrijgbaar bij Ziengs!

Jongensschoenen maat 26

Voor de jongens die al wat ouder zijn dan een paar maanden kan je bij Ziengs een heleboel schoenen in maat 26 vinden. Het is super belangrijk dat kinderen de juiste schoenmaat dragen. De voeten moeten genoeg ruimte hebben om goed te kunnen lopen, om te groeien en goed te bewegen. Het is slim om daarom maandelijks te kijken of de schoen nog past. Past die niet meer? Bij Ziengs hebben we tevens ook veel andere jongensschoenen dan maat 26.

Jongensschoenen sale

Jongensschoenen met korting hebben we regelmatig voor je klaar staan in de sale, en dit zijn er vaak een heleboel! Van sportieve sneakers tot moderne laarzen, korting is hier overal. Hou je wel een beetje van besparen? In de sale ga je zeker weten het perfecte koopje vinden en je favoriete jongensschoenen aan de haak slaan!

