Home

/

producten

Jongensschoenen

477producten

De jongens schoenen van Ziengs: comfortabel én cool

De jongens schoenen van Ziengs zijn altijd de perfecte mix van comfort en coolness! Of jouw bengeltje nu net begint te lopen, al druk aan het ravotten is of straks op de fiets naar de middelbare crost, wij hebben stijlvolle schoenen die zowel jongens als hun ouders aanspreken.

Onze schoenen voor kinderen zijn niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens goed voor de groeiende voet. Want wij weten het maar al te goed: elke jongen verdient het toch om comfortabel en cool door het leven te stappen? Daarvoor moet je bij onze jongens schoenen zijn!

Schoenen voor jongens: van sneakers tot regenlaarzen

Onze schoenen voor jongens lopen net zo sterk uiteen als de jongens die ze dragen. Van stoere jongens sneakers waarin ze de wereld eindeloos kunnen verkennen tot stevige regenlaarzen voor jongens waarin geen plas veilig voor ze is, Ziengs heeft het allemaal. Of je jochie nu vooral een echte avonturier is of al echt zijn eigen stijl begint te ontwikkelen, wij hebben de perfecte jongensschoenen voor elke aangelegenheid.

Ook niet te vergeten: onze klittenbandschoenen voor jongens die hun veters liever níet strikken, maar die er wel op ieder moment op uit willen gaan.

Stevige én stoere jongens schoenen van gave merken

Bij Ziengs vind je jongens schoenen van de gaafste merken, die bekend staan om hun stevigheid én stijl. Enkele van deze merken zijn Geox, Puma en Skechers voor jongens, die niet alleen duurzame en comfortabele exemplaren maken, maar die jouw jongen ook die stevige en stoere schoenen geven waar hij van droomt. Hierin kan hij dag in, dag uit rennen op het schoolplein, buitenspelen met zijn vriendjes of gewoon lekker thuis relaxen, voor de tv of zijn nieuwste videogame.

Het merk Shoesme voor de eerste jaren

Een merk dat speciaal is afgestemd op de eerste jaren, is Shoesme. Net zoals meisjesschoenen biedt Shoesme jongens schoenen die perfect aansluiten op de verschillende fasen van de ontwikkeling. Van de eerste wankele stapjes (fase 1) tot druk rondhobbelen (fase 2) en uiteindelijk serieus bezig zijn met rennen, klimmen en klauteren (fase 3), Shoesme heeft schoenen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de groeiende voetjes optimaal ondersteund worden. Juist die eerste jaren zijn zó cruciaal voor een gezonde ontwikkeling van de voet; dat is waarom je kiest voor de jongens schoenen van dit merk!

Niet alleen schoenen voor jongens, maar voor het hele gezin!

Waarom stoppen bij jongens schoenen als je ook meteen voor het hele gezin kunt shoppen? Naast onze uitgebreide collectie aan schoenen voor jongens vind je bij ons namelijk ook talloze prachtige opties voor dames, heren en meisjes. Of je er nu een familiedagje uit van maakt naar een van onze winkels of gewoon lekker online bestelt, bij Ziengs slaagt iedereen. Bestel in één keer voor het hele gezin, dan zijn jullie helemaal klaar voor jullie volgende weekenduitje.

Online jongens schoenen bestellen doe je bij Ziengs!

Wil je jouw jongens schoenen eenvoudig en snel online bestellen? Dan is Ziengs the place to be! Met een simpele klik zitten die stoere jongensschoenen in je winkelmandje, en als je ze voor 22:00 uur bestelt, worden ze nog dezelfde dag verzonden.

Wil je je graag laten adviseren over welke schoenen het beste zijn voor de voeten van jouw jongen? Onze online klantenservice beantwoordt al je vragen graag, en je kunt ook altijd langskomen in onze winkels. Als je ons een bezoekje brengt, meten we direct zijn voeten voor je op, zodat je zeker weet dat je voor de best passende schoenen kiest.

Verzending is bij ons gratis bij bestellingen vanaf € 39,99, dus je weet wat je te doen staat. Bestel voor het hele gezin en haal de coolste jongens schoenen nu in huis!