kleur de lente met deze voorjaarstrends!

3 maart 2023 

 

De vogeltjes beginnen weer te fluiten en de zonnebril kan weer op. Om ons heen bloeien de bloemetjes weer, de lente komt er weer aan! Een nieuw seizoen betekent een nieuwe start van het modeseizoen! Wij nemen je mee in de voorjaarstrends, zodat jij de lente kan gaan kleuren!

Hoe meer kleur, hoe beter

De kledingwinkels hangen er al vol mee: kleur, heel veel kleur! En dat is de trend die wij he-le-maal geweldig vinden. Wees vooral niet bang om kleuren met elkaar te matchen. Zo mag je dit jaar best roze met oranje combineren. Color blocking is helemaal trendy!

Dit modeseizoen hebben wij veel gekleurde schoenen in onze collectie. Van knalgroene enkellaarsjes tot magenta roze pumps. Doe jij mee met deze kleurrijke trend? Wij wel. Hoe meer, hoe beter! Hou jij de outfit rustig of ga jij all out? Embrace color and just go for it!

“Doe mij maar neutraal en chique!”

Vind jij de felle kleuren combinaties nog een beetje spannend? Dat is helemaal niet erg! Dit modeseizoen zien we namelijk ook de trend New Neutrals. De neutrale schoenen in onze collectie hebben veel details zodat je op een subtiele manier kan opvallen. Combineer de neutrale schoenen met een kleine pop of color in de outfit voor een frisse look.

Cowboylaarzen

Je kan niet meer om de cowboylaarzen heen. Overal waar je kijkt, zie je wel iemand lopen op deze geweldige boots. De cowboy boot is een veelzijdige laars en is eindeloos te combineren. Ga jij voor een stoere look met jeans of maak jij er juist een chique look van met een jurkje? De cowboylaarsjes hebben we in verschillende lengtes. Ben jij team hoge of lage cowboylaarzen? Als je het ons vraagt, dan heb je allebei nodig in jouw garderobe ;). Wij kunnen niet kiezen!

Party proof de lente in

Op de catwalk hebben we het al gezien: glitters mogen altijd! Voorheen pakten we de feestkleding alleen in december uit de kast, maar dit jaar mag dit het hele jaar door. Deze lente kan jij dus helemaal uitpakken. Ga voor onze party proof pumps and you are ready to party!

We begrijpen dat je niet elke dag in een pailletten jurk rondloopt, maar een leuke party shoe kan je heel leuk stijlen onder een spijkerbroek. Dit geeft net een beetje extra spice aan jouw outfit zodat je er altijd stijlvol en classy uitziet.

Net zo enthousiast geworden als wij na het lezen van deze trends? Shop dan jouw favoriete trend bij ons voor het lenteseizoen. Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op Instagram @ziengsschoenen

