WAAROM SAAI DOEN ALS HET VROLIJK KAN?

4 oktober 2019 

Ondanks dat het weer steeds guurder wordt, worden de geklede herenschoenen steeds vrolijker. Twee jaar geleden was er nog ophef over de opvallende schoenen van Vicepremier Hugo de Jonge tijdens de bordesscene, dit najaar zie je deze trend voor heren overal! Bloemen, strepen, teksten en gekleurde patronen, ook bij Ziengs vind je ze volop.

De dressed schoenen met print zijn bijna altijd uitgevoerd in een laag model met veters. Zo heb je, behalve de print, geen details die afleiden van de trend en blijft het een opvallende, maar gepaste schoen voor verschillende gelegenheden.


Onze inkopers hebben dit seizoen bijvoorbeeld het jonge merk A Fish named Fred ingekocht. Dit merk ís als het ware de trend en heeft als slogan ‘Be proud, stand out’. Speciaal voor Ziengs ontwikkelden ze 10 exclusieve modellen, je vindt ze HIER.

Houd je meer van de iets ingetogen geklede schoenen met een print? Dan kun je terecht bij het merk Floris van Bommel. Het merk heeft verschillende modellen met leuke prints, maar heeft dit jaar gekozen voor minder opvallende kleuren.

Wanneer je nog even aan deze schoenen wilt wennen en liever iets minder uitgeeft, kun je terecht bij het merk Vertice. Wist je dat dit merk uit onze eigen Ziengs koker komt? Doordat we deze schoenen zelf ontwerpen heb je de kwaliteit die je van Ziengs gewend bent voor een kleinere prijs dan de bekende merken.


Genoeg keuze dus in de geprinte dressed schoenen voor heren. Je draagt ze met gemak onder elke outfit. Welke print je ook koopt, schroom niet om de schoenen lekker te combineren met je favoriete pak. Het kan niet gek genoeg! Want zeg nou zelf, het enige accessoire wat je écht nodig hebt is toch zelfvertrouwen?!

