JIJ. FASHION MOMMY

28 februari 2020 

Een working mommy, een carrière pakker, de voetbalfanaat, de feestganger, de eeuwige student, de fitnessgoeroe (of juist niet;-)), de overblijfmoeder/vader, de ultieme weekend genieter of de reisfanaat. Je kunt jezelf vast in één van deze typetjes vinden, waarschijnlijk wel in meerdere. Want er is zoveel JIJ. Kortom JIJ bent niet één stijl, JIJ bent heel veel! Hetzelfde geldt voor je schoenen. De ene keer shine je op je hoge hakken, de andere keer heb je zin om met je pantoffels op de bank te relaxen of te gaan shoppen op je nieuwe sneakers.


Ben je fan van opvallende schoenen? Dan is de dierenprint-trend helemaal iets voor jou! De animalprint is een echte klassieker, want we zien deze trend keer op keer terugkomen. Dit jaar spant de kroon, we kunnen niet meer om de verschillende vachtjes heen. Maak je outfit helemaal af door te kiezen voor een zebraprint, een cheetaprint, een panterprint, een dalmatiër-print of een slangenprint.


De verschillende printjes zie je ook in verschillende schoensoorten terugkomen. Zo hebben we genoeg sneakers en enkellaarsjes met de welbekende animalprint!

PANTERPRINT
De panterprint blijft! Vooral de damesschoenen zijn goed vertegenwoordigd met deze print. Je vindt het terug als een all-over print, maar vooral als subtiele details. De combineer mogelijkheden voor een panterprint in je outfit zijn eindeloos. Zo staat een all-over panterprint sneaker onwijs leuk bij een basic outfit. Terwijl je je panterprint jurk prima kan combineren met je witte sneakers (inclusief panterprint achterkant). Heb jij al een paar schoenen in de kast staan waar je een stoer panterprintje op kan terugvinden?

 

SLANGENPRINT
Sinds afgelopen najaar hebben we de slangenprint toegevoegd aan het dieren-ensemble. Voor dit voorjaar vind je ook veel sneakers met een slangenprint. Deze print is net iets subtieler dan de panterprint, ook door de lichtere kleuren.

 

DALMATIËR-PRINT
Een opkomende animalprint is toch echt wel de dalmatiër-print, deze print zie je sinds dit seizoen op verschillende schoenen terugkomen. Deze zwart-wit gestipte print is een speelse toevoeging aan de animalprint.  Door de kleuren zwart en wit is deze print goed te combineren bij verschillende outfits.

 

Met een animalprint geef je je outfit een leuke twist. Jij als fashion mommy kan hier zeker haar slag slaan. Voor ieder wat wil(d)s!

 

