DAMESSCHOENEN TRENDS - LENTE EN ZOMER 2022

5 mei 2022 

 

Het is officieel lente en de zonnige dagen komen ons tegemoet! Lekker weer betekent dat we sneakers en sandalen weer uit de kast kunnen trekken! In 2022 hebben we hele leuke trends voor de lente en zomer. Je kan er alle kanten mee op. Voor welke trend ga jij?

Pop of color
Soms hebben we net dat beetje extra vrolijkheid nodig in onze outfit. Hoe leuk om een outfit een beetje spice te geven door een pop of color toe te voegen? Een neutrale broek en top wordt met een pop of color aan je voeten meteen een stuk vrolijker. Roze, groen of geel, alles kan!

Soft pastels
Naast de felle kleuren, zien we juist ook het tegenovergestelde: zachte en zoet kleurtjes. De pastelkleurtjes van vorig jaar zijn dit jaar meegewaaid. Lila blijft één van onze favorieten. En hoe leuk zijn een paar pastel sneakers onder een jurkje? Make cute comfy!

Platform (sandalen)
In het najaar waren platform zolen de laarzentrend van het seizoen. Deze trend nemen we maar al te graag mee naar de lente en zomer. We vervangen de laarzen op de warmere dagen voor sandalen en loafers. Platform zolen schreeuwen ‘lekker lopen’, de dikke zolen laten het voelen alsof je op wolkjes loopt. Zeker op warme dagen, wanneer jij je voeten niet wilt opsluiten in dichte schoenen, is zo’n sandaal met platform perfect. Stoer en fashionable.

Kurk
Pop the kurk! Op het terras in de zon zien we heel wat flesjes gepopt worden. Niet alleen boven de tafel is kurk te vinden, maar ook onder de tafel! Onze voeten zullen dit seizoen veel op kurk lopen. Kurken zolen zijn helemaal hot en happening! Kurk geeft ons het 70’s gevoel, waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden. Heerlijk zomers, wij zijn fan!

Canvas
Canvas is niet alleen geschikt voor tassen, het is ook perfect voor schoenen! Lage en hoge schoenen, maar dan net wat luchtiger. Canvas is daarom ideaal voor het warme weer. We zien deze schoenen vooral in neutrale kleuren, zodat je ze overal mee kan combineren.

Net zo enthousiast geworden als wij na het lezen van deze trends? Shop dan jouw favoriete trend bij ons voor dit heerlijke seizoen. Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op instagram @ziengsschoenen

