De ongeslagen favoriet van Ziengs

4 oktober 2019 

Ben jij nog opzoek naar een mooie laars voor elke dag, die je bij je basics draagt, maar daarnaast ook prima onder een nettere outfit aankunt? Een laars waarop je straks elke kerstmarkt kunt afstruinen zonder blaren te kweken en waarop je met gemak je peuter bijhoudt? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar de plooilaars.

Deze basic laars zou eigenlijk iedereen in haar garderobe moeten hebben. Je combineert hem met gemak met bijna elke outfit en wanneer je iets gekker wilt, vind je bij Ziengs ook nog opvallende kleuren en prints in het assortiment.


De laarsjes kenmerken zich door de plooien op de schacht. Deze geven een speelse look aan de standaard enkellaars. De neus is meestal rond gevormd. Omdat de standaard variant een lage hak heeft, is er eigenlijk niemand die niet op deze laarsjes wegloopt. Daarnaast zijn er ook modellen met een hoge hak en varianten met een hogere schacht van bijvoorbeeld Ann Rocks en Tamaris.

Wanneer je het koud hebt, warm je je voeten gedurende de dag met de wol gevoerde modellen. Deze vind je bij Ziengs van verschillende merken en met echte of imitatie wol. Lekker veel comfort en warme voeten zonder er lomp uit te zien!


Bij Ziengs hebben we ook Cellini plooilaarzen die goed bij de city western trend passen. Deze zijn voorzien van een rondere afwerking en lussen aan de bovenkant of juist zonder al teveel details, maar met een hogere westernhak. Zo kun je op een ingetogen manier toch meedoen met een van de grootste trends van dit najaar!

Ben jij overtuigd van onze eeuwige favoriet? Je shopt ze vandaag nog online of één van onze Ziengs winkels.

