trend in een najaarsjasje

4 oktober 2019 

Deze trend gaat intussen al weer even mee. Terwijl in het begin iedereen dacht dat we met zijn allen helemaal gek geworden waren. Want je draagt toch geen sneakers die zijn geïnspireerd op de sneakers die onze vaders zo’n dertig jaar geleden droegen?! Inmiddels is de tendens anders, want waarom zou je saaie sneakers dragen als het ook heftig kan?

Bij Ziengs kunnen we deze trend helemaal waarderen en om die reden hebben we ook dit najaar weer behoorlijk veel dad sneakers ingekocht. Zo hebben we voor elke vrouw en ieder moment een paar opvallende sneakers te vinden. Als ze niet opvallen door de kleuren, dan vallen ze wel op door de indrukwekkende grove zool.


Waar we in de zomer nog vol gingen voor felle kleuren en neon, wordt het najaar iets meer ingetogen. De kleuren bordeauxrood, donkergroen en okergeel springen er duidelijk uit in deze collectie. Je draagt de herfst aan je voeten! Daarnaast zijn er veel dierenprintjes terug te vinden. Meestal niet over de hele sneakers, maar als inzetten in een kleurrijk geheel. Tamaris is één van onze favorieten, wat hebben zij de trend goed opgepikt! Daarnaast kun je natuurlijk altijd voor de trends terecht bij ons eigen merken Ann Rocks & Mox. Dit najaar hebben we ook weer een aantal van de favoriete dad sneakers in een herfstjasje gestoken en gunstig geprijsd.


Wanneer je écht niet van kleuren houdt, hebben we deze herfst zwart gedetailleerde dad sneakers met soms zelfs donkere zolen. Ideaal voor een boswandeling in stijl! Hoe jij deze trend gaat invullen beslis je dus helemaal zelf. En o ja, wat echt leuk is: je kunt twinnen met je dochter, want Skechers heeft de D-lites uitgebracht in meisjesmaten!

