Home

/

Inspiratie

/

LENTE AAN JE VOETEN

LENTE AAN JE VOETEN

Datum4 maart 2021

Het lekkere weer is gelukkig begonnen, de krokussen schieten de grond uit. De lente is in aantocht! En wat is het heerlijk om je warme winterschoenen te mogen verruilen voor een paar frisse exemplaren uit de nieuwe collectie. Vier de lente aan je voeten! Ga jij voor een paar nieuwe sneakers, een trendy cowboylaarsje of toch een tof paar in een pastelkleur?

Vanaf nu ben je weer welkom in onze winkels, plan een afspraak in en kom langs! Shop je liever online? Onze webshop is uiteraard 24/7 open!

Dit voorjaar zie je voor de dames verschillende trends bij ons naar voren komen; zo zijn er veel schoenen verkrijgbaar in pastelkleuren, natuurlijke kleuren, Black & White en comfortabele maar stoere items!

Durf jij het aan en ga je voor een paar sneakers in de nieuwe pastelkleuren? Sneakers van Fila zorgen ervoor dat je echte eyecatchers aan je voeten draagt! Combineer je pastelkleurige sneakers met een jeans voor een sportieve en zonnige look of ga helemaal los met het combineren van pastel kleuren.

Voor wie denkt dat black & white saai is: Think again! Ook met zwart en wit kun je gevarieerd voor de dag komen. Een black & White outfit is tijdloos, stijlvol, chic en soms zelfs ontzettend stoer! Met deze trend kan je alle kanten op. Het gaat namelijk niet alleen om de stijl maar juist om het contrast. Hier en daar zien we kleine gouden details om de look een chique uitstraling te geven. Combineer een grove, chunky Puma sneaker met een witte blazer en zwarte pantalon voor de ultieme lente look!

Boots, boots en nog meer boots. Ook in het voorjaar steel jij de show met toffe western laarzen. Ga je voor een trendy metallic look of klassieke kleuren? Een hoge hak of een lage variant? Wij hebben alles voor jouw personal style. Shop nu de nieuwste western laarzen van Ann Rocks en Tamaris en combineer ze met jouw favoriete zomerjurkje voor de ultieme festival outfit of jeans voor elk moment!

Comfortabel en stoer, verken de stad met onze urban boots! Van kaki tot wit en van canvas tot suède met deze veterboots geef jij jouw look dit voorjaar een boost. De grove zolen geven elke outfit een stoere twist. Draag ze met een oversized cargo broek om je outfit helemaal af te maken of geef je favoriete jurkje een update door ze te combineren met deze eyecatchers. Shop nu de nieuwste veterboots van Ann Rocks, Palladium en Buffalo!

Voor de heren ziet het er ook gezellig uit! Veel schoenen in lichte (pasteltinten) kleuren, thema Black & White en natuurtinten komen veel naar voren! Voor welke trend ga jij?

Black & White komt terug deze lente. Een zwart wit outfit kan zowel casual als stijlvol worden gedragen. Voor de sportievelingen onder ons hebben we de meest gave runners en tennisschoenen voor de lente. Met sportmerken zoals Bjorn Borg, Lacoste, Fila en Puma is er genoeg keuze voor iedereen. Combineer de sportschoen met een oversized T-shirt en een stoere jeans voor een trendy lente look of kies een pantalon voor een stijlvolle look!

Pasteltinten zijn voor vrouwen al een aantal jaren populair maar maken nu ook een doorslag in de mannenmode. Mannen hoeven ook niet bang te zijn om te overdrijven want volgens de trend gaan we het liefst van top tot teen gekleed in pastels. Bij ons vind je deze lente jouw perfecte pastelkleurige schoenen van bijvoorbeeld PME Legend of Skechers. Combineer deze schoenen met een stoere jeans of nette chino voor de ultieme, frisse lente look!

Trek er op uit! Ga jij dit jaar veel op pad in de natuur? Met de sneakers van Timberland, Bugatti en Ecco kan jij zorgeloos genieten van maximaal comfort. Of kies voor de sandalen van Birkenstock voor comfort en stijl tijdens een wandeltocht door de natuur.

Onze nieuwe kinderschoenen staan in het thema van veel kleur! Geniet van dierenprints, stoere details, knalkleuren en holografische materialen. Heb jij al een favoriet?

Deze lente staat in het teken van sneakers met te gekke dierenprints voor zowel jongens als meisjes! Met vrolijke sneakers van Go Banana’s steel jij de show op het schoolplein. Dit seizoen doen ook de natuurlijke kleuren en materialen zijn intrede bij de kindercollectie. Naast trendy sneakers vind je nu ook comfy sandalen van Kipling en Shoesme!

Je kunt eindeloos blijven mixen en matchen met de stoere details en knalkleuren in de vrolijke sneakers van Puma, Shoesme en Muyters. Combineer de sneakers met een T-shirt en jeans voor een echte streetstyle met frisse twist en maak elke dag een feestje van je outfit!

Laat de zomer maar komen met de nieuwe sandalen en sneakers van Kipling en Muyters. Stoere holografische materialen en frisse kleuren zoals zilver en blauw geven je jouw look het echte zomergevoel. Combineer een tye-dye T-shirt en gave shorts met stoere metallic sneakers of sandalen om jouw outfit extra shine te geven! Durf jij te shinen op deze trend?