Home

/

Inspiratie

/

VIER DE LENTE AAN JE VOETEN

VIER DE LENTE AAN JE VOETEN

Datum6 mei 2019

De zon laat nog even op zich wachten, maar aan de natuur beginnen we het al te merken. Kleurrijke bloemetjes fleuren de groene grasvelden op, de vogels fluiten en de zon heeft zich al even van zijn beste kant laten zien. Het duurde even, maar het wordt toch echt lente! Natuurlijk hebben onze inkopers maanden geleden al hun best gedaan om de mooiste sandalen, beste sneakers en meest comfortabele pumps te scoren, dus wij gaan er vanuit dat er ook voor jou een mooi paar schoenen tussen zit. Geen idee waar je moet beginnen met zoeken? We helpen je op weg met een trendoverzicht. Zo kies je met gemak je nieuwe favoriet uit!

FASHIONABLE IN DIERENPRINT

Al een flinke modeperiode is deze trend niet uit het straatbeeld weg te denken. Vorig jaar gingen we nog helemaal voor de luipaardprint, die overigens nog steeds helemaal top is. Dit jaar is het de slangenprint in allerlei kleuren die in het oog springt. Zo vind je ze terug in de opvallende dad sneakers van ons eigen merk Ann Rocks, maar ook voor herenschoenen is dit een trend. Je ziet het bijvoorbeeld terugkomen bij Floris van Bommel.

SPORT & FASHION COMBINEREN

In deze categorie kun je lekker los gaan. Bij Ziengs hebben we een flinke collectie van verschillende sneakers opgebouwd. Helemaal mee doen met de trend? Ga dan voor een aanwezige dad sneaker van bijvoorbeeld het merk Skechers. Kies je voor iets subtieler, maar wil je graag sport en lifestyle combineren? Dan hebben we een grote collectie Tamaris Fashletics. Ook de heren kunnen met een beetje hulp van Ziengs gemakkelijk een wit voetje halen. We hebben een ruim assortiment witte en gekleurde sneakers van bijvoorbeeld Björn Borg & K-Swiss.

DE MOOISTE SANDALEN VOOR DE KLEINSTE VOETJES

Het kan zijn dat je deze vrolijke Red Rag sandalen inmiddels kent. Ze stonden namelijk in het meest recente nummer van de Grazia Kids! We hebben ze in meerdere varianten. Ook Shoesme is goed vertegenwoordigd in de categorie vrolijke sandalen. Het voordeel van dit merk is dat ze ook modellen hebben voor de allerkleinsten, met een gesloten hak voor meer steun. Is dit je allemaal te vrolijk een steek jij de voeten van je kids liever in een naturelkleur? Kijk dan eens bij de merken Kipling, Naturino en Falcotto. Deze golden oldies doen het altijd goed!

LOOP IN KLEUR!

Je hebt deze zomer ook vast een bruiloft, barbecuefeest of een belangrijke zakelijke afspraak waarbij je indruk wilt maken. Bij Ziengs hebben we een nieuw merk ingekocht dat jou daar sowieso bij gaat helpen: Giulia. Mooie elegante pumps in verschillende kleuren met een comfortabele binnenzool en een hak met een hoogte van 8 centimeter. Sowieso dat je opvalt! Van deze pumps hebben we 10 kleuren in de winkels en 29 in de webshop.

Heb je na het lezen van dit trendoverzicht nog geen idee hebt welke schoenen jou het beste staan, het fijnst zitten of wil ze liever meteen passen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om langs te komen in één van onze winkels. Hier kunnen we samen met je kijken wat voor jou of je kindje de beste schoen is. TIP: op woensdag is het kidsmiddag en staat er een echte specialist klaar om de voeten op te nemen! Zien we je snel in de webshop of winkel?