Home

/

Inspiratie

/

DAPHNE GASTBLOG: SKECHERS SCHOENEN

DAPHNE GASTBLOG: SKECHERS SCHOENEN

Datum29 juli 2019

Bij elke sportoutfit past een nieuw paar sportschoenen toch? Nee gekkigheid, maar ik heb wel een top vier gemaakt van mijn favoriete Skechers schoenen, die allemaal bij Ziengs te koop zijn. Let’s read on. 

Als fanatieke sporter is het belangrijk om goede, kwalitatieve sportschoenen te dragen die er ook nog eens fancy uit zien. Naast het sporten vind ik het heerlijk om sneakers casual te dragen. Omdat ik last heb van X-benen en platvoeten, draait het bij mij voornamelijk om de pasvorm. Naast de good looking D’Lites van Skechers heb ik ook andere Skechers sportschoenen mogen ontvangen via Ziengs en geloof mij: deze zitten heerlijk!

Ik heb vorige zomer de zwart witte D’Lites al lekker vaak gedragen en vorige maand de licht beige D’Lites ontvangen. De schoenen zijn heerlijk licht en je hebt bijna niet het idee dat je schoenen aan hebt. Door de leuke kleuren en kleine details zoals de glittertjes aan de zijkant, ogen de schoenen ook gewoon vrouwelijk en kan je ze onder elke outfit dragen. Zelf draag ik ze vaak onder een mom jeans of onder een rokje. Dat maakt het dan net iets stoerder!

Het voordeel van de Skechers schoenen is dat ik ze leuk vind onder een casual outfit maar natuurlijk ook als sport look. De kwaliteit is iets waar ik echt heel erg op let en daar ben ik zo blij mee, ze zitten heerlijk en echt stevig om je voeten heen. Ik draag de Skyline sneakers en Empire Spring Glow sneakers voornamelijk in de sportschool met een leuke legging en top. De schoenen hebben zelf al wat leuke details zoals de glans om het logo heen en zilveren tintjes. Hier let ik vaak op bij schoenen en ik vind dat het daardoor ook wat vrouwelijker wordt.

De D’Lites sneakers draag ik vaak met een korte broek, een rok of natuurlijk met een stoere, wat wijdere jeans. De beige kleur doe ik vaak aan met een rustigere, vrouwelijke outfit en de zwart witte passen echt bij een stoere look. Zo kan je dus altijd blijven combineren, heerlijk!

Meer zien van Daphne? Volg haar op social media, of haar website!