Home

/

Inspiratie

/

BACK TO SCHOOL

BACK TO SCHOOL

Datum7 augustus 2019

Lastige rekensommen en huiswerk, het lijkt nu nog ver weg, maar over een maandje is het alweer zover: de start van het nieuwe schooljaar. Een moment waar veel kinderen met een dubbel gevoel naartoe leven. Terug naar school betekent immers ook afscheid nemen van de zomer. Gelukkig kan een mooie back to school outfit de eerste dag nét iets leuker maken. Onmisbaar hierbij zijn een paar nieuwe stappers!

Gympen, sandalen en slippers moeten namelijk plaats maken voor warmere en stevigere exemplaren en het zou zomaar kunnen dat de voetjes van jouw zoontje of dochter in de zomer weer een stukje gegroeid zijn. Bij Ziengs hebben we een uitgebreide najaarscollectie met schoentjes waarmee kleine jongens en meisjes niet alleen de blits maken op het schoolplein, maar ook heerlijk comfortabel kunnen ravotten en rondrennen.

Nieuw en nu exclusief bij Ziengs verkrijgbaar zijn schoentjes van het merk Poldino. Dit van oorsprong Italiaanse merk produceert al sinds 1984 handgemaakte schoenen voor jongens en meisjes in hun eigen fabriek in Italië. Dat Poldino gespecialiseerd is in kinderschoenen zie je terug in de mooie collectie van dit merk. Zo zijn bij alle schoentjes de binnen- en buitenkant gemaakt van leer. Hierdoor ventileren ze goed, kunnen de schoenen makkelijk tegen een stootje en hebben kinderen er lang plezier van.

Wil jouw meisje er zo modieus mogelijk bijlopen op het schoolplein? Dan is onze nieuwe collectie veterboots het bekijken waard. Deze stoere Dr. Martens ‘look a likes’ zie je namelijk overal! Wij hebben ze in het zwart, maar ook in opvallende kleurtjes, met toffe patches of dierenprint. Kijk bijvoorbeeld eens bij de veterboots van Muyters. De schoentjes van dit merk worden speciaal ontworpen door onze inkopers en vind je daarom alleen bij Ziengs!

Jongens maken gegarandeerd een goede eerste indruk in de klas met een paar stevige en sportieve sneakers. Vooral hoge varianten van bijvoorbeeld Skechers of Kipling zijn hip en bieden daarnaast veel stabiliteit en comfort aan de groeiende voetjes. Enorm populair zijn ook de Geox sneakers met lampjes in de zool. Wedden dat jouw zoontje straks niet kan wachten om deze schoenen aan zijn klasgenootjes te laten zien?

Ook voor de allerkleinsten is er bij Ziengs altijd een passend schoentje. Gaat jouw kindje straks voor het eerst naar de crèche? Met de hippe schoentjes van Shoesme blijven de voetjes warm en goed beschermd. Alle Shoesme schoenen zijn bovendien voorzien van flexibele zolen, wat onmisbaar is bij het leren lopen.

Heb je jouw favoriet gevonden maar twijfel je over de maat? Zet het voetje van jouw kindje dan op een stuk papier en trek een lijntje bij de grote teen en bij de hiel. Meet vervolgens de afstand en zie in onze maatwijzer welke maat je nodig hebt. Wil jouw kleintje niet meewerken? Ruilen en retourneren is geen probleem en vanuit Nederland altijd kosteloos!