NEW ARRIVALS VOORJAAR 2020

29 januari 2020


Door het weer hebben we nog niet perse een voorjaarsgevoel, maar de nieuwe voorjaarscollectie stroomt wel langzamerhand binnen! Onze inkopers zijn druk bezig om de mooiste, hipste en de meest comfortabele schoenen binnen te halen. Dit doen ze door de hele wereld over te reizen voor jullie. Zo vliegen ze naar Milaan voor veterschoenen, gaan ze shoppen in Parijs voor onze laarsjes en kopen ze de meeste trendy sneakers in Stockholm. Lees hieronder de stories bij onze verschillende schoenen! Voor welk nieuw paar ga jij?


Onze inkopers zijn de afgelopen tijd in meerdere landen geweest om inspiratie op te doen en om mooie schoenen in te kopen. Tijdens deze reisjes hebben we ze allemaal een opvallende groene Ziengs koffer meegegeven. Met deze koffertjes liepen ze op schiphol, zijn ze de beurs over gegaan en hebben ze de stad bekeken. De groene koffertjes waren een ware eyecatcher!


Voor een nieuw paar schoenen kun je onze winkel binnenstappen! Online of in de winkelstraat :-) Dit voorjaar zien we veel sportsneakers, dadsneakers, sneakers met een animal print, zwart/witte sneakers, western laarsjes, elegante pumps, dressed herenschoenen, neon meisjesschoenen en sportieve sneakers voor jongens. Welk paar schoenen hieronder heeft jouw voorkeur?

