KIMBERLY GASTBLOG: FIJNE ZOMERSCHOENEN

9 augustus 2021 

Kimberly en Ricardo vormen samen met hun dochters Yentl Nova en Loua Noé een mooi gezin van vier. Ze houden enorm van dingen ondernemen. Lekker naar buiten, de natuur in, leuke dingen doen of gezellig met elkaar weg. Vooral de tijd met elkaar benutten; dat vinden ze echt heel belangrijk! Wil je hier meer van zien? Volg dan @curlymomm op Instagram!

Ik heb vroeger altijd in de ouderenzorg gewerkt. Tijdens mijn werk moest ik dan veel lopen en veel staan, het hebben van goede schoenen was toen wel echt een must. Tijdens de zomermaanden was het vaak warm en benauwd, daarom liep ik destijds het liefst op slippers. Een paar jaar terug mocht dit namelijk nog in de verzorging, nu moet je dichte schoenen aan.


Ik had toen net een relatie met Ricardo, hij was ook komen werken in het verpleeghuis waar ik al een baan had. Ik weet nog heel goed dat tijdens een avonddienst een collega tegen mij zei dat Ricardo voor mij op de afdeling was. 'Huh, waarom?' was mijn reactie, ik ben gewoon aan het werk. Ricardo had toen een kleine verrassing voor mij! Ik had hem eerder verteld dat ik de teenslippers van Birkenstock graag wilde hebben, maar heb hier toen verder niet meer over nagedacht. Ricardo wel, tijdens die avonddienst kwam hij precies de Birkenstock slippers die ik graag wilde langsbrengen! Hoe lief!


Sinds dat moment heb ik al heel wat Birkenstock slippers versleten. Ik heb er letterlijk op gelopen tot ze van ellende uit elkaar vielen. Ook Ricardo loopt er heel graag op! Als koppel hebben wij onze familie ook al zo ver gekregen om voor Birkenstock te kiezen. Wat heel veel mensen niet weten, is dat Birkenstock naast slippers ook dichte schoenen heeft! En dat er voor vrouwen enorm veel leuke sandalen zijn, bijvoorbeeld de variant met een verhoogd hakje. Toen ik ze zag was ik spontaan verliefd. Naast dat ze mooi zijn zitten ze ook als pantoffels!

De basis modellen van Birkenstock zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of printjes! Dus ook voor de fashionista's zijn deze slippers een echte aanrader. Naast de bekende slippers en sandalen verkoopt Birkenstock tegenwoordig ook werkschoenen, regenlaarzen, instappers, pantoffels en hebben ze een veganistische lijn! Een groot deel van deze collectie is ook verkrijgbaar bij Ziengs! Kortom, iedereen kan slagen voor zijn of haar paar Birkenstock's!


Onze dochters 'pikken' vaak voor de grap onze schoenen. De Birkenstock's vallen altijd in de smaak bij de kleintjes, want deze schuif je zo aan de voeten. Loua's voetjes moeten nog even doorgroeien, maar Yentl laten wij binnenkort ook kennismaken met de slippers van Birkenstock. Er is namelijk ook een té leuke kinderlijn vol met vrolijke printjes en kleuren. Ík ben daar zelfs al verliefd op, laat staan die kleintjes. Yentl heeft stiekem al een beetje gekeken ... de roze modellen vond ze heel erg leuk, net zoals de slippers met glitters of bloemen ... dat wordt nog wat in de toekomst ;-).

