CHANTAL GASTBLOG: LENTEKRIEBELS

10 april 2019 

 

De eerste zonnestralen hebben geschenen en ein-de-lijk, ja eindelijk komt de lente om de hoek kijken! Sinds ik kinderen heb zweer ik bij platte (het liefst ook heel gemakkelijk lopende) schoenen. Dus ja mijn doel is iedere keer weer om leuke en heel fijn zittende schoenen te vinden zodat ik een hele dag achter de kids aan kan 'rennen'.

Ik wilde graag een paar sneakers die overal bij passen qua kleur en die net even anders zijn. Ik vond voor mezelf de Skechers in het zwart/wit en tot nu toe heb ik ze bijna iedere dag aan. Ze staan leuk onder een broekpak, onder een jurk en natuurlijk ook altijd onder een jeans. Het fijne is dat er memory foam in het voetbed zit. Dat geeft het gevoel alsof je de hele dag op een zacht matras loopt. Niet van die harde voeten dus na een hele dag met de kids op pad.

 

Bij lekker weer ga ik heel graag de stad in. Ik ging samen met mijn twee kids Aimée en Zélie lekker op de fiets naar de stad. We hebben een hele middag gespeeld in de speeltuin en Zélie kon lekker oefenen met lopen en klimmen.

Voor Zélie koos ik voor een paar soepele schoenen waarin ze het lopen nog beter onder de knie krijgt. Aangezien ze ook nog hele stukken kruipt is het mega fijn dat deze schoentjes een rubberen neus hebben die niet zo snel slijt. En dat blijkt; de schoentjes hebben de zandbak en de harde stenen vloer overleefd!

 

Aimée wil tegenwoordig alles zelf doen en ik moet eerlijk zeggen dat dat wel heel fijn is. Zijn we tenminste nog ietsje sneller klaar als we de deur uit willen. Laat op tijd komen met twee kleine kids nou nét die extra challenge zijn. Aan de schoenen van Aimée lag het in ieder geval niet, wel aan mij; twee tussenstops voor het oppompen van de fietsbanden en voor een vergeten camera haha!

Aimée draagt witte sneakers van Puma. Ik vind wit zo lekker handig omdat die schoenen ook gewoon in de was kunnen en er daarna weer als nieuw uitzien en daarnaast hebben ze klittenband waardoor Aimée ze dus zelf heel gemakkelijk aan kan trekken. 

 

We hebben een heerlijke dag gehad en nu maar hopen op nog veel meer van die heerlijk warme dagen! Ik ben er helemaal klaar voor.

