TRENDY NAAR SCHOOL

24 augustus 2022 

 

We genieten van de laatste vakantiedagen en dan moeten we er echt aan geloven: het ‘normale’ leven gaat weer van start. De kinderen mogen weer naar school om nieuwe stappen te maken! Maar eerst: geheel in nieuwe outfit het lokaal binnenstromen en de mooist vakantieverhalen delen met vriendjes en vriendinnetjes. Klaar voor de start?
 
Spelen, touwtje springen, knikkeren en natuurlijk lessen volgen! Back to school is een goed excuus om de garderobe aan te vullen. We willen dat de kindjes stralend in de klas zitten tijdens de start van het nieuwe leerjaar.
 
Een eerste schooldag blijft altijd spannend, maar een nieuwe outfit zorgt voor zelfverzekerheid. Bij een nieuwe back to school outfit mogen trendy schoenen niet ontbreken. Wij hebben een heleboel vrolijke en stoere opties. Zo gaan de kids trendy het nieuwe jaar in.


BOOTS
Lage boots, hoge boots, nette boots, stoere boots of chunky boots: laarsjes zijn weer terug en blijven een grote favoriet bij ons. Ze zijn ideaal gedurende verschillende weersomstandigheden. Maak bijvoorbeeeld een jurkje extra stoer door er een boot mee te matchen tijdens de nazomer en wandel daarna met een heerlijke jeans op dezelfde boots de koudere dagen tegemoet.
 
KLEURRIJKE SNEAKERS
Kleur, kleur en nog meer kleur! We zien veel kleur dit seizoen en dat maakt ons vrolijk. Een portie vrolijkheid kunnen we zeker gebruiken nu het echte leven weer van start gaat! Retro modellen zijn onze favoriet. Met trendy en retro sneakers maakt het niet uit wat jouw kind aan heeft, de outfit is direct tiptop gestyled!
 
CHUNKY SNEAKERS
Daarnaast zijn we dol op chunky sneakers. De chuncky schoenentrend zijn schoenen met dikke en robuuste trackzolen. Zo’n lekkere chunky sneaker staat niet alleen heel leuk, maar kan ook tegen een stootje op het schoolplein. Zo kan jouw kleine springen, klauteren en rennen zonder zorgen.

Dit waren een aantal schoenen om jouw kinderen trendy naar school te sturen. Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op Instagram @ziengsschoenen! 

