BACKSTAGE STORIES MET NATALIE EN LIZET

 18 april 2018

Met het voorjaar in ons hoofd hebben we het gepresteerd om één van de mooiste, maar ook koudste dagen van het jaar uit te kiezen om de nieuwe collectie te shooten. Zo’n zonnetje levert prachtige plaatjes op, maar tijdens het schieten van de zomerse lookjes hebben we het niet bepaald warm gehad. Maarrrr: alles voor een mooie foto ;-). Het leven van een #instamom gaat niet over rozen. Grapje hoor, we hebben een topbaan! Een hele dag paraderen op de leukste schoenen, ik kan saaiere werkdagen voorstellen.

Voor de kids hadden we natuurlijk geen zomerse looks gepland. Zij hebben gewoon heerlijk een dagje gespeeld, gedanst, geknuffeld en bellen geblazen. Zoë en Lola vinden elkaar heel gezellig, dus dat scheelt. Gelukkig kon onze vaste fotograaf Annemarie Smitt erbij zijn. Lola en Zoë zijn dol op haar, dus dat ‘werkt’ heel fijn. Heerlijk om te shooten met je kind, voor even dan ;-).

We hadden het zo gepland dat we meteen konden starten met de kindjes, zodat we daarna alle tijd hadden om onze schoenen vast te leggen. Shooten met kids is leuk, maar hard werken voor de mama’s. Héél veel geduld moet je hebben en vooral heel veel gezelligheid bieden. Voor ons is het heel belangrijk dat de kindjes het fijn hebben, dat staat echt op nummer 1. Dus als ze iets niet willen dan hoeft het niet en we proberen ze vast te leggen tijdens spel. Op deze manier heeft iedereen het gezellig en is het voor de kids gewoon een leuk speeluurtje.

Met de kindjes waren we best snel klaar en toen begon het koukleumen. Niemand heeft gezegd dat het leuk ging worden ;-). Gelukkig maken de knappe schoenen een hoop goed, haha! Heel lang serieus doen als je bevriest lukt ons niet echt, ook niet als we niet bevriezen trouwens. Non-stop ouwehoeren de hele dag, zo houden wij het leuk. Dus af en toe krijg je ook dit soort beelden tussendoor ...

Wil je graag meer backstage beelden zien? Bijvoorbeeld hoeveel troep we hebben gemaakt en hoeveel verschillende outfits er bij komen kijken? Dat kan, want deze dag komt namelijk ook voorbij in onze vlogs! Klik HIER om de backstage beelden van Natalie te zien en HIER om die van Lizet te bekijken.

 

Alle informatie over de schoenen even rustig na lezen kan ook! Voor alle info over de schoenen van Natalie en Lola: klik HIER. Wil je alle informatie over de schoenen van Lizet en Zoë inclusief stylingtips teruglezen: klik dan HIER.

 

We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren, het was voor ons in ieder geval een feestje om te doen! Have fun met shoppen en succes met kiezen ;)

Liefs, Natalie & Lizet

