VERMOEIDE VOETEN? RIEKER HEEFT DE OPLOSSING

20 juni 2019 

 

In 1874 werd middenin het Zwarte Woud, Duitsland, het merk Rieker opgericht door de familie Rieker. Zij maakten oorspronkelijk schoenen voor welvarende Noord-Italianen. Inmiddels produceert het bedrijf schoenen voor alle dames en heren, waarbij veel waarde gehecht wordt aan comfort. Het merk staat dan ook bekend om haar unieke Antistress technologie, wat vermoeide voeten tegengaat. De schoenen van Rieker zijn flexibeler en lichter, waardoor ze zich beter aanpassen op de voeten. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie; inmiddels is de vijfde generatie eigenaar van het bedrijf. Er werken nu ruim 20.000 medewerkers voor het merk. Het hoofdkantoor van Rieker is begin jaren 70 verplaatst naar Thayngen, Zwitserland en sindsdien werd ook de productie internationaal uitgebreid.

MODERN COMFORT
Met de collectie voorjaar/zomer 2020 voor mannen en vrouwen presenteert Rieker wederom een ​​uniek, kwalitatief hoogwaardige en modieuze schoenenlijn met het beste comfort. Uitgerust met de bewezen anti-stress eigenschappen, garanderen ze met elk model de hoogste kwaliteit, een ontspannen uitstraling en trendy look.

LUCHTIG EN LICHT
Het hoogtepunt van de voorjaar/zomercollectie 2020 zijn moderne sandalen met blok- en sleehakken, modellen met een zomers decor en modieuze sandalen met comfortabele kurk. De lichtgewicht, zeer flexibele zolen bieden een hoog draagcomfort en garanderen een modieuze uitstraling. Maar ook de sneakertrend zet door. Rieker maakt hier een fashionstatement met sneaker-modellen gemaakt van ademend mesh. Het lichte en flexibele materiaal scoort met zijn luchtigheid, comfort en flexibiliteit. Het kleurenpalet van de collectie varieert van gedempte natuurlijke kleuren tot zachte pasteltinten en zomerse bloemenprints. Sportieve highlights zijn de huidige trackinglook voor sandalen en zomerse sneakers.

 

MODIEUS EN ONTSPANNEN
De mannen zijn ook goed voorbereid op het warme seizoen - een essentiële metgezel voor de collectie zijn de slippers in modieuze stijl. Ook de veterschoenen tonen een geslaagde mix van stijlen uit het bedrijfsleven en uit de casual look, ideaal voor de modebewuste man. Gedekte kleuren, de optimale demping en een welzijns gevoel voor de voeten maken de schoenen het perfecte gezelschap voor elke dag.

DE ZOMER KAN KOMEN
Met de Rieker voorjaar/zomercollectie 2020 voor mannen en vrouwen, kunnen we de zomer op een ontspannen manier tegemoet gaan en staat niks meer in de weg. Bekijk hier de gehele collectie! Voor welk model jij ga?

