KRIJG MEER ENERGIE
met Perfect Fit van Ziengs!

13 oktober 2022 

 

Als je goed rechtop staat, kom je meer zelfverzekerd over. Maar wist je ook dat een rechte houding je meer energie geeft en veel voet-, knie- en rugproblemen kan voorkomen? Ze zeggen weleens dat voeten je gezondheid weerspiegelen. En niet onterecht.

Daarom komt Ziengs met een nieuwe dienst die verder gaat dan alleen maar eenpaar schoenen in jouw stijl: Perfect Fit. Op maat gemaakte zolen - speciaal voor jou - door Ziengs. Want iedere voet is uniek, terwijl het voetbed in schoenen gemaakt is voor de gemiddelde voet. Met Perfect Fit bieden wij - als eerste schoenenretailer – handgemaakte inlegzolen, zodat je rechter gaat staan. En als je goed staat en straalt van zelfvertrouwen, krijg je ook meer energie.

Op termijn kunnen onze Perfect Fit inlegzolen ook echt klachten voorkomen, want heel veel voeten gaan vroeg of laat een beetje kantelen. Dit wordt ook wel ‘overpronatie’ genoemd. Het gewicht wordt dan op een verkeerde manier verdeeld en er ontstaat een overbelasting op de voorvoeten, knieën en heupen. Dit kan voorkomen worden met onze persoonlijke inlegzolen. Die ondersteunen jouw voetboog op de juiste manier, waardoor je een betere verdeling van de druk krijgt en dus minder klachten. Perfect Fit is er dus niet alleen voor als je al klachten hebt, maar juist ook om ze te voorkomen.

 

Als je voetboog is doorgezakt, dan zijn eigenlijk de kootjes in de voet doorgezakt.Een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft hier last van. De voet kan hierdoor wat breder worden; de zogenaamde spreidvoet. Op maat gemaakte inlegzolen kunnen het doorzakken van de voeten tegengaan en daardoor ook de daaruit voortvloeiende klachten voorkomen. Perfect Fit voorkomt niet alleen zere voeten maar ook pijn in de spieren, pezen, rug en zelfs nek. Met het neerzetten van de voet op de goede manier train je de juiste voetspieren, ontstaat er een correctie van je lichaam en dus een nieuwe balans. Dit helpt de voeten beter te functioneren.

Voor jong en oud

Loop jij of loopt je kind recht? Ook al heb je nu geen last, wil dat nog niet zeggen dat je recht loopt. Een medewerker van Ziengs kan altijd voor je checken of je goed in je schoenen staat. En daar eventueel inlegzolen op aanpassen.

Onze Perfect Fit zolen zijn vervaardigd uit een selectie van hoogkwalitatieve materialen. Ze zorgen voor de juiste houding en afzet. De zolen zijn speciaal op maat gemaakt voor jou en je kunt ze eventueel gebruiken voor meerdere schoenen.

Wat maakt Perfect Fit van Ziengs uniek?

  • Al onze zolen zijn op maat en met de hand gemaakt
  • Wij kijken niet alleen naar de lengte en breedte van beide voeten, we kijken ook naar de lengteboog
  • We bieden een grotere ondersteuning voor de middenvoet, omdat we precies weten waar deze zit
  • Onze methode is ontwikkeld in samenwerking met Duitse podologen
  • De inlegzolen worden handgemaakt in Duitsland en op maat gemaakt in onze winkels
  • De inlegzolen zijn goedgekeurd door Amerikaanse podologen

Wat vinden onze klanten? 

Roy uit De Bilt

“Ik had nergens last van bij het lopen en was sceptisch om een zool te gaan dragen. Maar nadat ik in Londen 40.000 stappen had gezet en als enige totaal niet moe was, begon ik te merken dat ik wellicht nu geen last heb van voetproblemen. Door de zolen krijg ik meer energie. Ik was echt helemaal om toen ik na 10.000 stappen in Milaan erachter kwam de zolen niet in te hebben en mijn voeten moe werden. Ik ben teruggegaan naar mijn hotel om de zolen te halen en de rest van de dag geen last meer gehad!”

Manon uit Soest

“Ik had nooit gedacht dat ik zooltjes in mijn schoenen zou gaan dragen, omdat ik nergens last van had. Ik heb geen doorgezakte voeten en kreeg alleen last van mijn onderrug na lang stilstaan of slenteren door de stad. Dacht eigenlijk dat dat “normaal” was. Nu de zooltjes in mijn schoenen liggen, zitten zelfs de minder comfortable, maar wel heel leuke, schoenen veeeel lekkerder. Nu kan ik genieten van een dagje stad zonder rugpijn! Zelfs lang stilstaan kan nu zonder zeurderig gevoel. Ik had echt niet gedacht dat het deze positieve uitwerking zou hebben en inmiddels heb ik verschillende inlegzolen voor verschillende schoenen.”

Chantal uit Ede

“Na een meeting hoorde ik dat ik een voetboog heb van maat 39 en schoenmaat 37. Dus ver van standaard. Nooit last van mijn voeten maar wel van mijn knieën. Met de zolen in mijn sneakers sta ik meer op mijn hielen en voel ik dat mijn voorvoet wordt ontlast. Heerlijk! Ik loop lange afstanden zonder problemen. Mijn leukste schoenen lopen nu nog lekkerder. Zonder ga ik echt niet meer op stap!”

Net zo enthousiast geworden als wij? Kom dan snel langs en laat jouw voeten opmeten in de Ziengs winkel in Assen, Breda of Zwolle. Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op instagram @ziengsschoenen! 

