MARILYN GASTBLOG: BIRKENSTOCK

8 juni 2021

Dat ik moeder zou worden op mijn twintigste had ik vroeger niet kunnen bedenken. Dat ik op mijn 25e moeder zou zijn van drie al helemaal niet. Mila, Mees en Merel zijn drie ontzettende lieverds die ik samen met Maxim (tevens de papa van de kinderen) samen groot breng in een super fijn en liefdevol huis. Wij studeren allebei nog wat soms erg pittig is, maar waar een wil is is een weg. De oudste twee zitten in groep 1/2 en de jongste gaat 3 dagen in de week naar de opvang. Dit omdat wij naar school moeten en omdat ik werkzaam ben als influencer op instagram. Haat aan het woord, maar ik zou niet weten hoe ik het anders moet benoemen. Op mijn instagram account @marilynschrijft schrijf ik eerlijk over het moederschap en deel ik leuke tips omtrent de kinderen. Ik ben gek op schrijven en doe dit altijd met heel veel liefde. Daarnaast teken ik op mijn teken-account, een account dat maar bleef groeien waardoor ik er mijn werk van heb kunnen maken!

Kortom, altijd druk maar alles wat ik doe doe ik met ontzettend veel liefde! 


"Het maakt mij niet uit" zei ik altijd. Ik was nooit echt van de merken en vond het gewoon allemaal niet zo nodig. Ik ben simpel opgevoed en voor mij is een slipper een slipper en wat voor slipper het is doet er niet toe. Ik moet toegeven dat ik dat volledig heb terug gedraaid sinds ik zelf kinderen heb gekregen en dat mijn mening daadwerkelijk veranderd is. Een slipper of sandaal is namelijk niet gewoon een slipper en sandaal. Het is belangrijk om een goed stevig voetbed te hebben, vooral voor de kleintjes die ontzettend veel lopen en sjouwen de hele dag. De slippers en sandalen van Birkenstock zijn super fijn, niet alleen voor de kinderen maar ook voor mezelf. De maat zit perfect, het voetbed is heerlijk en ik heb zelfs het idee dat het voetbed naar mijn eigen voet gaat staan.


De nieuwe kleuren van de collectie zijn enorm tof en echt voor ieder wat wils. Zelf heb ik de beige variant met een gouden slangenprint, makkelijk te combineren en de kleur is fantastisch! Het allergrootste voordeel van de Birkenstock slippers en sandalen is toch wel dat de kinderen ze aantrekken zonder te klagen over pijnlijke voetjes of dat ze niet lekker zitten en dat scheelt een hoop gedoe. Mijn oudste dochter heeft dit jaar voor het eerst de teenslippers in schoenmaat 30. Ik twijfelde over de maat, maar het past precies aan haar voetje. Ik kreeg een beetje de zenuwen dat ze perse een teenslipper wou, omdat ik zelf een trauma heb aan de slippers die mijn moeder mij gaf. Je weet wel met een mega hard plastic ding tussen je tenen, dat je na 100 meter lopen al niet meer kan omdat het voelt alsof je je tenen open haalt. Ik moet zeggen dat ze dat nu niet heeft, de kwaliteit is perfect! Zelfs mijn man is een Birkenstock fan geworden! Hij vond het altijd maar niks maar nu hij ze aan heeft wil hij zijn andere slippers niet meer aan. Kortom we zijn ontzettend blij met de goede service en de kwaliteit van Birkenstock en willen écht niet meer anders!

Ben je na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over Birkenstock? Bekijk dan HIER onze gehele collectie voor dames, heren, meisjes en jongens! Iedere collectie van Birkenstock bestaat uit een heleboel kleur en materiaal varianten; zo vind je bij ons de Birkenstock Arizona, Madrid, Gizeh, EVA, Rio, Milano, Mayari en vele andere collecties. Deze collectienamen staan voor een bepaalde vorm van de schoen: zo zie je slippers, sandalen, een enkel bandje of dubbel bandje en meer. In de grote collectie Birkenstock heb je alle keuze zodat je precies jouw favoriete collectieitem en de mooiste kleur kunt kopen.

