KINDERSCHOENEN PASPOORT

24 april 2019 

 

Begint jouw kindje al met het zetten van de eerste stapjes? Ziengs helpt je graag bij het vinden van de juiste schoenen. Lees hier de belangrijkste tips waarop je moet letten bij de aanschaf van de eerste schoentjes. Extra handig: vanaf nu kun je met het Ziengs kinderschoenen paspoort bijhouden hoe de voeten van jouw kindje groeien! Kom langs in één van onze winkels en ontvang het Ziengs kinderschoenen paspoort

WAAROM EEN KINDERSCHOENEN PASPOORT?
Voeten bestaan voornamelijk uit kraakbeen. Hierdoor zijn ze zacht en buigzaam. Het kraakbeen verandert uiteindelijk in bot. Daarom is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Met het Ziengs kinderschoenen paspoort kun jij als ouder en de medewerkers van Ziengs bijhouden hoe de voetjes van jouw kindje groeien. Na elk bezoek ontvangt je kindje een mooie sticker voor in het kinderschoenen paspoort.

VERZAMEL ZE ALLEMAAL!
Verzamel alle stickers in het Ziengs kinderschoenen paspoort. In dit paspoort worden door onze kidsspecialisten bijgehouden hoe hard de voetjes van jouw kind zijn gegroeid. Elke keer wanneer jullie langskomen, kunnen jullie een sticker verzamelen van bijvoorbeeld Wessel de Wasbeer of Dik de Haan. Spaar ze allemaal!

