ZET JE SCHOEN BIJ ZIENGS

10 november 2022 

 

YESSS.. Sinterklaas is weer in het land. Dat betekent dat de pakjespieten (en) Ozosnel over daken en straten paraderen zodra de maan door de bomen schijnt en de sterren beginnen te schitteren. Sint en zijn pieten doen er alles aan om ieder kind te voorzien van een kleinigheidje en wat lekkers. We zetten daarom massaal onze glad gepoetste schoenen gevuld met de lekkerste wortels – en zingen daarbij zo mooi als we kunnen de lievelingsliedjes van onze goedheiligman, in de hoop dat Sinterklaas ons huisje niet stilletjes voorbijloopt.

Nu weten we natuurlijk allemaal, dat het voor Sinterklaas en zijn pieten niet haalbaar is om iedere nacht álle kinderschoenen te voorzien van iets lekkers, maar we kunnen hem natuurlijk wel een handje helpen. Of liever gezegd: een schoentje. Want Sint heeft een zwak voor mooie schoentjes!

Een paar tips:

  • Sint heeft het liefst een nieuwe kinderschoen, waar hij een cadeau in kan doen!
  • Geen nieuwe schoen om je wortel in te doen? Poets je schoenen voor weinig poen!
  • Nieuwe schoenen liever aan je voet? Dan is een mooi versierde papieren schoen ook goed!

Laten we alle – prachtig versierde - papieren schoenen verzamelen bij Ziengs! Dan hoeft Sinterklaas maar één keer langs te komen om heel veel kinderschoenen tegelijkertijd te vullen. Je maakt hierbij kans op een paar GRATIS kinderschoenen!

Print hier jouw schoentje en maak het zo mooi als jij kan. Sinterklaas loopt je schoentje nooit voorbij, dus je bent verzekerd van wat lekkers. Daarnaast verrast hij de creatiefste mini 'schoenmaker' per winkel met een paar nieuwe kinderschoenen! 

Heel veel succes!

Sint kleurplaat

 

 

