WEDDING STORIES 

1 juni 2022 

 

Het bruiloftseizoen is van start! Heb jij binnenkort een bruiloft op de planning staan en weet je niet zo goed wat je aan moet trekken? Want wat trek je nou eigenlijk aan naar een bruiloft? Of beter gezegd: wat trek je niet aan naar een bruiloft? Je wilt er natuurlijk leuk uitzien, maar niet te veel opvallen. Deze dag gaat om de bruid om en de bruidegom. Wij helpen je graag met wat tips zodat jij prachtig op de bruiloft staat.

Bij veel bruiloften zie je dat het echtpaar een dresscode meegeeft. Dit is hun wens, dus probeer je hieraan te houden. Je wilt dat hun dag zo perfect mogelijk is. Dit betekent niet dat je gelijk een hele nieuwe garderobe moet aanschaffen wanneer je niets in huis hebt van de dresscode, je kan het ook afstylen met accessoires die passen bij het thema! Ben je niet helemaal zeker over wat deze precies inhoud? Wees niet bang om het bruidspaar een belletje te doen.

Heb je geen dresscode meegekregen en krijg je al lichtelijke paniek over jouw outfit? Don’t stress, want wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet:

- Wit is een absolute no-go. Deze kleur mag alleen gedragen worden door de bruid(!). Vermijd wit en alle andere 50 shades of white! Ook geen crème, grijswit, vanille of ivoor kleuren. Gewoon geen wit dus. Ga in plaats van wit voor nude tinten. Witte schoenen mogen daarentegen wel! Stijl je outfit af met leuke, witte open hakken

- Naast wit is ook zwart een kleur die je beter kan vermijden. We staan tenslotte niet op een begrafenis. Jouw little black dress heeft al genoeg feestjes gezien, deze slaan we voor nu even over.

- Ik hoor je denken, geen zwart en geen wit? Wat mag ik dan wel aan? Kleur! Vrolijke kleurtjes doen het goed op een bruiloft. Maar… ook hier weer: Ga niet te! Overal waar ‘ te’  voor staat, is niet goed op een bruiloft. Hou het bij zachte en zoete kleuren. Iedereen is dol op pastelkleuren op een bruiloft: lichtblauw, lila, poederroze en pastel geel. En eerlijk is eerlijk, wij snappen wel waarom deze kleuren favoriet zijn op bruiloften. Het staat namelijk heel erg leuk op de foto’s wanneer iedereen in zachte tinten loopt! Ook belangrijk toch? ;)

- Je meest sexy jurk hoef je deze dag niet uit de kast te trekken. Laat deze maar liggen voor het volgende feestje. Ga op de bruiloft voor classy, maar feestelijk. Ga voor een jurk die wat langer is!

- Ben je überhaupt niet zo’n fan van jurkjes en voel jij je totaal niet fijn in een flowy dress? Ga dan voor een jumpsuit. Heel stijlvol en met één kledingstuk ben je direct klaar. Hoe heerlijk is dat? Stijl het af met leuke sieraden en een sandaal met een klein hakje

- Maak gebruik van luxe materialen. Laat de spijkerbroek maar thuis, die hoeven we niet te zien op de bruiloft. Ga voor kleding in de stoffen satijn, chiffon of zijde. Dit geeft een chique uitstraling en geeft gelijk het gevoel alsof jij erg veel moeite hebt gestoken in jouw outfit. Precies wat we willen! 

- Hoe ziet de trouwlocatie eruit? Kleed je hiernaar! Een strand bruiloft geeft een heel ander gevoel dan een bruiloft in de kerk. Pumps zijn heel erg leuk op een bruiloft, maar met pumps in het zand is geen pretje! Ga juist hier voor een schoen die comfortabel is, zoals een sleehak.

- Wat is nou de perfecte schoen voor een bruiloft? Wij denken dan meteen aan pumps! Kun je niet zo goed op hakken lopen of ben je totaal niet van de hakken? Ga dan voor loafers of ballerina’s. Zo weet je zeker dat je de hele dag kan staan en dansen op jouw voeten. Deze platte schoenen kun je eindeloos combineren en zijn ook leuk onder een jurkje.

Dit waren een aantal tips om jou helemaal ready te maken voor de bruiloft. Veel plezier en vergeet vooral niet te genieten. Style jouw bruiloft outfit af met een paar leuke schoenen. Don’t forget om jouw nieuwe aanwinst met ons te delen op Instagram @ziengsschoenen

 

