Home Heren Wandelschoenen

Timberland wandelschoenen

Timberland staat bekend om de stoere outdoor boots, ook wel wandelschoenen genoemd. Dit zijn stevige schoenen, meestal gemaakt van leer. Deze wandelschoenen worden ook wel ‘worker boots’ genoemd. Vroeger werden dit soort schoenen gedragen door fabrieksarbeiders omdat ze hun voeten goed beschermden. Tegenwoordig worden wandelschoenen als die van Timberland allang niet meer alleen gedragen voor wandelingen maar zie je ze overal op straat terug.  

Timberland bergschoenen

Wanneer je graag wandelt, in het bos of in bergachtig gebied zijn Timberland bergschoenen echt iets voor jou. Deze schoenen hebben een schacht tot aan je enkels en bieden hiermee veel steun en bescherming tijdens het lopen. De meeste wandelschoenen van Timberland zijn daarnaast voorzien van een schokabsorberende en dempende EVA-tussenzool. De rubberen profielzool van Timberland wandelschoenen zorgt voor de benodigde grip.  

Timberland wandelschoenen heren

Nu denk je misschien dat wandelschoenen er suf uitzien, dat is zeker niet het geval bij de exemplaren van Timberland. Deze schoenen zijn stuk voor stuk stijlvol en, dankzij de neutrale natuurtinten, heel makkelijk te combineren. Ook wanneer je niet gaat wandelen kan je deze schoenen dragen, bijvoorbeeld in combinatie met een casual jeans. Zo maken de Timberland wandelschoenen jouw outfit direct een tikkeltje stoerder.      

Timberland wandelschoenen sale

Wij adviseren je om onze sale pagina in de gaten te houden want hier zijn regelmatig Timberland wandelschoenen met korting te vinden. Heb je toch niet gevonden wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij de outdoor schoenen van ons topmerk Panama Jack. Wacht niet te lang met het uitkiezen van jouw favoriete Timberland wandelschoenen, want in de sale geldt op=op!

